به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «رمضانعلی فیضی» امروز (۱۳ تیر) با بیان اینکه مدیریت شهری در قالب تبصره ۲۲ بودجه پیگیر پروژه های مشارکتی است، اظهارکرد: این پروژههای مشارکتی در محلات برخوردار شهر، ذیل طرح «محله ما» اجرایی میشود و در محلات کمبرخوردار و پیرامونی که جزو محلات هدف بازآفرینی هستند نیز با تعامل ساکنان و دفاتر تسهیلگری پیش خواهد رفت.
رئیس کمیسیون مناطق کم برخوردار شورای شهر مشهد افزود: برهمین اساس، تا ۵ درصد از سرجمع اعتبارات پروژه های عمرانی به انجام پروژههایی اختصاص می یابد که ساکنان محلات آنها را احصاء کرده و اولویت بندی نمودهاند، این پروژهها پس از تایید نهادهای بالادستی و تخصیص اعتبار وارد فاز اجرایی میشود.
فیضی با تاکید بر اینکه اجرای این پروژهها برآمده از نظرات مردم است، گفت: از سوی دیگر، علاوه بر مطالبه عمومی، از یک دید کارشناسی و مبتنی بر ضوابط شهرسازی و تسهیلگری اجتماعی نیز متاثر است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در محلات هدف بازآفرینی منطبق با سند توسعه محله است، تصریح کرد: سند توسعه محله توسط دفاتر تسهیلگری تهیه شده و در برخی محلات نیز در حال تهیه شدن است.
رئیس کمیسیون مناطق کم برخوردار شورای شهر مشهد به بستههای تشویقی درنظر گرفته شده توسط شورای شهر در بحث بازآفرینی اشاره کرد و گفت: محلات هدف بازآفرینی مشکلات متعدد ساختاری، فیزیکی و کالبدی دارند که موجب آثار و تبعات اجتماعی و فرهنگی و غیره نیز شده است.
فیضی اظهارکرد: در بسته تشویقی پیش بینی شده، یکسری تسهیلات و خدمات ویژه ساکنان مناطق پیرامونی و کمبرخوردار درنظر گرفته شده تا محله زندگی خود را نوسازی و بهسازی کنند، این بستهها، تسهیلگر و تسریع کننده فرآیندها هستند.
وی ادامه داد: از جمله آنها میتوان به تخفیف و بخشودگی تا ۱۰۰ درصد عوارض صدور پروانه، خرید ملک ۲۰ درصد بیشتر از قیمت کارشناسی، بخشودگی و تخفیف در پارکینگ براساس طرح خازنی، اعطای وام ۵۰ میلیون تومانی و همچنین ۱۵ میلیون تسهیلات بابت ودیعه مسکن در دورهای که ملک خود را واگذار میکنند، اشاره داشت.
رئیس کمیسیون مناطق کم برخوردار شورای شهر مشهد گفت: مجموعه تدابیری که در قالب این بستهها پیش بینی شده، می تواند برای ساکنین محلات هدف بازآفرینی ایجاد انگیزه کند و بتوانند با مشارکت خود نسبت به نوسازی و بهسازی محلات سکونت و خانههای خود اقدام کنند.
نظر شما