به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز یکشنبه ۲۲ تیرماه شبستان به شرح زیر است:
وانت "ریچ" شرکت زامیاد سه ستاره کیفی کسب کرد
پس از انتقال خط تولید محصول "ریچ" به شرکت زامیاد در اواخر سال 96، اجرای مستمر و دقیق برنامه های بهبود و ارتقای کیفیت این محصول در دستور کار قرار گرفت و توانست با کاهش قابل توجه نمرات منفی، در ارزیابی های اخیر سه ستاره کیفیت را دریافت کند.
بر اساس این گزارش، از اقدامات صورت گرفته جهت دستیابی به شاخص سه ستاره کیفیت در این محصول می توان به انجام مستمر آدیت داخلی محصول به صورت روزانه و انعکاس عیوب به واحد های مربوطه، طراحی و اجرای سیستم کیفی تایید محصول مبتنی بر خود کنترلی، تعریف شاخص های کیفی ارزیابی فرآیندهای تولیدی به تفکیک فرآیندهای بدنه، مونتاژ، روتوش محصول نهایی و مانیتور مستمر آنها، تشکیل تیم های تخصصی ویژه محصول ریچ در شرکت زامیاد اشاره کرد.
وانت "ریچ" شرکت زامیاد از مجهزترین خودروهای وانت پیکاپ کشور است که علاوه بر قدرت، استحکام و طراحی زیبا، دارای موتور 4 سیلندر با حجم 2.4 لیتری، توان 132.5 اسب بخار در 5 هزار دور در دقیقه، گشتاور 208 نیوتن متر در 3000 دور در دقیقه و مصرف سوخت 10.8 در هر صد کیلومتر است.
تغییرات سهم شرکتهای پرداختی در تعداد و مبلغ ابزارهای پذیرش
بر اساس آمار شاپرک در خردادماه شرکت "به پرداخت" همچنان با پوشش ۲۳ درصد از بازار تعداد و سهم ۲۲.۲۵ درصدی از مبلغ تراکنش های کارتخوان فروشگاهی بالاترین سهم را در اختیار خود دارد. همچنین شرکت "آسان پرداخت پرشین" با کسب ۲۹.۱۶ درصد از سهم بازار تعداد تراکنشهای اینترنتی بر سکوی نخست و با سهم ۴.۶۶ درصدی از مبلغ تراکنش های اینترنتی در جایگاه چهارم این بازار قرار دارد. این شرکت همچنین با سهم ۲۹.۷۷ درصد از تعداد و سهم ۳۳.۵۶ درصدی از مبلغ تراکنش های موبایلی بالاترین سهم این بازار را در خردادماه سال ۹۹ را از آن خود کرده است.
بر اساس این گزارش در مقایسه سهم شرکت های PSP از تعداد تراکنش های کارتخوان فروشگاهی در خردادماه ۹۹ بیانگر این است که شرکت "تجارت الکترونیک پارسیان" در این شاخص با رشد ۰.۲۴ درصدی همراه بوده؛ در حالی که شرکت "کارت اعتباری ایران کیش" با کاهش ۰.۲۴ درصدی به نسبت اردیبهشت ماه ۹۹ بیشترین مقدار کاهش درتعداد تراکنش های این ابزار پذیرش را تجربه کرده است.
سپ با افزایش ۰.۲۶ درصدی درمبلغ تراکنشهای POS با یک پله افزایش بر سکوی دوم نشست
افزون بر این، مقایسه سهم هر شرکت از مبلغ تراکنش های کارتخوان فروشگاهی مشخص می کند که شرکت "به پرداخت ملت" و "کارت اعتباری ایران کیش" به ترتیب با کاهش ۰.۳۵ و ۰.۱۳ درصدی سهم از مبلغ این ابزار پذیرش در خرداد ۹۹ به نسبت ماه گذشته مواجه شده اند و "شرکت ایران کیش" که در اردیبهشت ماه ۹۹ بر سکوی دوم این بازار قرار داشت با روند نزولی جای خود را به شرکت "پرداخت الکترونیک سامان" در خردادماه ۹۹ داده است و سپ با رشد ۰.۲۶ درصدی سکوی دوم این بازار را در خرداد ۹۹ تصاحب کرده است.
فروش ۶۵.۲ میلیارد ریال سفته و برات در تهران
براساس آمار بانک مرکزی حدود ۶۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال سفته و برات در اردیبهشت ماه ۹۹ در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با ماه قبل ۳۰۰.۹ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۰.۱ درصد کاهش یافت. در دو ماه اول سـال ۹۹ بالغ بر ۸۱.۴ میلیارد ریال سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۶.۷ درصد کاهش نشان میدهد.
طبق آمار شعبه واخواسـت دادگستری استان تهران در اردیبهشت ماه ۹۹ معادل ۸۰۰ برگ سفته و برات به مبلغی معادل ۲۰۷.۶ میلیارد ریال در شهر تهران واخواست گردید. در این ماه شاخصهای تعداد و مبلغ سفته و برات واخواست شـده به ترتیب به اعداد ۱۰۳.۱ و ۱۱۲.۶ رسید که در مقایسه با ماه قبل هر دو شاخص مذکور به ترتیب ۲۸۰.۴ درصد و ۵۷۰.۲ درصد افزایش داشت و نسبت به ماه مشابه سال قبل از لحـاظ تعداد ۲۳.۵ درصد و از لحاظ مبلـغ ۴۸.۲ درصد افزایش نشان میدهد.
شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شـده در اردیبهشـت ماه ۱۳۹۹ به عدد ۱۰۹.۲ رسید. عدد شاخص مذکور در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ معادل ۹۱.۱ بوده است. در دو ماه اول سال ۱۳۹۹ معادل ۱۰۰۰ برگ سفته و برات به مبلغی معادل ۲۳۸.۶ میلیارد ریال در شهر تهران واخواست گردید.
ممنوعیت صادرات انواع ماسک ابلاغ شد
دفتر مقررات صادرات و واردات مصوبه ستاد مقابله با کرونای وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ممنوعیت صادرات انواع ماسک را ابلاغ کرد.
این ممنوعیت صادرات که به امضای سعید عباسپور، مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات رسیده، به تصمیم ستاد مقابله با کرونا و دبیر این ستاد در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اعمال ممنوعیت در این باره اشاره شده است.
بر اساس این ابلاغیه صادرات انواع ماسک تحت ردیفهای تعرفهای ۶۳۰۷۹۰۱۰ و ۹۰۲۰۰۰۰۰ از تاریخ ۲۰ تیر ماه امسال ممنوع شده است.
هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۶۵ هزار تومان
امروز (یکشنبه 22 تیر) هر گرم طلای 18 عیار 965 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1799 دلار و هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 286 هزار تومان ارزشگذاری شده است. امروز سکه بهار آزادی طرح قدیم 9 میلیون و 700 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جید 10 میلیون و 505 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 5 میلیون و 220 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی یک میلیون و 600 هزار تومان ارزشگذاری شده است.
امروز (یکشنبه 22 تیر) در بازار آزاد ارز دلار 22 هزار و 241 تومان، یورو 24 هزار و 552 تومان، پوند 28 هزار و 595 تومان، درهم امارات 6196 تومان، یوان چین 3247 تومان و لیر ترکیه 3305 تومان ارزشگذاری شده است.
روز گذشته (شنبه 21 تیر) هر گرم طلای 18 عیار 966 هزار و 400 تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1799 دلار، هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 288 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 9 میلیون و 600 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 10 میلیون و 328 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 5 میلیون و 300 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 3 میلیون و 120 هزار تومان و سکه یک گرمی یک میلیون و 600 هزار تومان ارزشگذاری شده بود.
روز گذشته (شنبه 21 تیر) در بازار آزاد ارز دلار 22 هزار و 202 تومان، یورو 24 هزار و 399 تومان، پوند 28 هزار و 451 تومان، درهم امارات 6156 تومان، یوان چین 3233 تومان، لیر ترکیه 3284 تومان ارزشگذاری شده بود.
بانک مرکزی امروز (یکشنبه ۲۲ تیر) نرخ رسمی ۴۷ ارز را اعلام کرد که همگی به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی، بدون تغییر نسبت به روز گذشته قیمتگذاری شدهاند./
نظر شما