به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از جمعیت هلال احمر استان زنجان، معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه کتاب ارزشمندترین دارایی بشر در طی تاریخ محسوب می شود، افزود: کتاب کودک، نیروی معجزهگری است که آرزوی بزرگ انسان کوچک و توانایی و شجاعت زیستن را در او تشویق و ترغیب میکند.
فاطمه جمشیدی اظهار داشت: در یک کتاب، کودکان همیشه گرامی و بزرگ داشته شده و در آن رازی کشف نشده یا موضوعی فراتر از دسترس یافت می شود اما در این راه نقش بزرگسالان بسیار پررنگ است.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: والدین می توانند با استفاده از تجربیات و درایت خود کودکان را با فرهنگ کتابخوانی از طریق خواندن قصهها و داستانهای مناسب، کودکان را با مفاهیم والای انسانیت آشنا کرده تا در آینده، این کودکان بتوانند دنیایی سرشار از مهربانی، احترام و صلح و دوستی را در زندگی خود تجربه کنند.
جمشیدی خاطرنشان کرد: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با توجه به اهداف والای خود، مسابقه قصه گویی مجازی را به مناسبت ۱۸ تیرماه روز ملی ادبیات کودک و نوجوان با عنوان پوپک قصهگو برگزار می کند.
وی یادآوری کرد: در این مسابقه کودکان قصههایی را که پدر بزرگ یا مادر بزرگ هایشان برای آنها خواندهاند را با زبان شیرین کودکانه بازگو کرده و والدین کودکان نیز از بازگویی قصهها توسط کودکان تصویربرداری می کنند.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: این فیلم ها را از طریق واتساپ به شماره تلفن ۰۹۱۲۵۴۲۲۶۰۹ ارسال کنند.
جمشیدی ادامه داد: پدربزرگ و یا مادربزرگ کودکان میتوانند از ۱۰ قصه پیشنهادی که در سایت سازمان به آدرس RCSY.IR قابل دسترسی است و یا هر قصه مرتبط با اهداف جمعیت هلال احمر را انتخاب و پس از خواندن قصه برای نوه خود، کودک و نونهال، آن قصه را بازگو کرده و از روند بازگویی قصه به مادر بزرگ و پدربزرگ ها، تصویربرداری شود.
وی تاکید کرد: والدین تا ۱۰ مرداد امسال می توانند تصاویر و فیلم های مربوطه را به شماره بیان شده از طریق واتساپ ارسال کنند.
نظر شما