قباد میمنت آبادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی حماسههای فراوانی وجود دارد که نقش مردم و رهبری در آنها به وضوح دیده میشود و حماسه 9 دی ماه نیز می تواند چکیدهای از حضور مردم در صحنه های حساس تلقی شود.
میمنت آبادی افزود: قیام 9 دی همانند انقلاب 22 بهمن 1357 تمام کننده و انتهای نبرد نرم بود و همه قوای مردمی برای ضربه آخر بر اصحاب استکبار و فتنه به میدان آمده بودند.
وی اظهار داشت: دشمن در برنامه ریزیها و معادلات خود اعتقادات مستحکم ملت ایران را نازل تر ارزیابی کرده بود، اما حماسه 9 دی و حضور مردم موجب شد دشمنان داخلی و خارجی به این باور برسند که ملت ایران در برابر ارزشهای دینی خود سکوت نمی کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تصریح کرد: مردم با حضور خود در روز نهم دی به مستکبرین اعلام کردند که پیچیده ترین سناریو و توطئه ها را علیه جمهوری اسلامی ایران به لطف الهی و حضور در صحنه خنثی کرده اند.
وی یادآور شد: یوم الله 9 دی روز درخشش حضور جوانان و نوجوانانی بود که به نمایندگی از نسل سوم انقلاب در میادین و خیابانها حضور یافتند و صیانت از انقلاب و اسلام را از نسل پیشین تحویل گرفتند.
میمنت آبادی تاکید کرد: فتنه سال88 تیر آخری بود که غربی ها به خیال خود می خواستند هیمنه قدرت ایران را بشکنند اما 9 دی نشان داد که دشمنان نمی توانند با به کارگیری زبان زور و تهدید، سیاست های خود را دنبال کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان همچنین گفت: حماسه 9 دی ماه 1388 را بحق باید انقلاب سوم نامید، چرا که خصایص آن کمتر از یک بسیج اجتماعی و انقلابی نیست.
میمنت آبادی اظهار داشت: اگرانقلاب 1357 را انقلاب اول و فتح لانه فساد امریکا را انقلاب دوم نامیدیم، جشن پیروزی دی ماه 1388 را باید پیروزی انقلاب سوم در مبارزه ای پیچیده و هشت ماهه بدانیم. حماسه 9 دی از جهت حضور و بسیج اجتماعی، ایدئولوژی، رهبری واجد انطباق با یک انقلاب اصیل و مردمی است.
پایان پیام/
نظر شما