مستندسازی بیش از 27 بنای تاریخی خراسان رضوی

مسئول دفتر حفظ و احیای محوطه های تاریخی خراسان رضوی از مطالعات بر روی بافت شهر تاریخی خواف و مستندسازی بیش از 27 بنای تاریخی استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمود طغرایی، مسئول دفتر حفظ و احیای محوطه های تاریخی خراسان رضوی در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی در جمع خبرنگاران از انجام مطالعات پژوهشی تاریخی به عنوان یکی از رویکردهای اساسی معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یاد کرد.

وی درباره دستاوردهای پژوهشی ارائه شده از سوی این معاونت در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان، گفت: انجام کاوش های باستان شناسی در ارگ شهر تاریخی طوس، قله تاریخی پاژ زادگاه فردوسی، پناهگاه زیرزمینی مراغه در شهرستان فریمان تنها بخشی از مطالعات پژوهشی به اتمام رسیده در سال جاری است.


طغرایی با بیان اینکه مطالعات بر روی بافت شهر تاریخی خواف و مستندسازی بیش از 27 بنای تاریخی استان در سال جاری نهایی شده است، افزود: از دیگر دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه نتایج مطالعات گمانه زنی باستان شناسی در تپه باستانی سبزوار، تهیه نقشه های فنی و ارائه طرح راهبردی برای ساماندهی راه ابریشم در خراسان رضوی است.
 

 وی بودجه مطالعاتی معاونت میراث فرهنگی در سال گذشته را بالغ بر سه هزار میلیون ریال عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: از آنجا که رکن اصلی توسعه در هر حوزه ای توجه به مقوله پژوهش است افزایش بودجه مطالعاتی پژوهشی به معاونت سازمان میراث فرهنگی زمینه ساز ایجاد راهکارهای حفاظتی از ابنیه تاریخی است.


پایان پیام/

کد خبر 94788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha