«مصطفی سیامکی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: هر ساله با تخصیص اعتبارات، گام های خوبی در حوزه آبخیزداری شهرستان انجام می شود که تاکنون از پیشرفت خوبی برخوردار بوده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان بیان کرد: اخیرا ۳۲ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای طرحهای آبخیزداری، جنگل و مرتع در این شهرستان اختصاص یافته است.
سیامکی عنوان کرد: بخشی از این اعتبار در حوزه آبخیز برای حوضه های سرچشمه، کوسه، نامانلو، رشوانلو، اسطرخی و زو در بخش مرکزی و سرحد شهرستان هزینه خواهد شد.
وی با اشاره به اولویت اجرای طرح های آبخیزداری خاطرنشان کرد: ۲۲۰ هکتار طرح تبدیل دیمزار به علوفه در حوضه اسطرخی، کوسه، نامانلو و رباط، ۱۰۰ هکتار عملیات کپه کاری باریجه در حوضه نامانلو و ۲۳ هزار و ۲۶۵ مترمکعب اجرای بندخاکی در حوضه سرچشمه از جمله طرح های اجرایی آبخیز شهرستان در سال جاری است.
وی تصریح کرد: اجرای ۴۶۹ مترمکعب سرریز ملاتی در حوضه سرچشمه، دو هزار و ۷۰۰ مترمکعب سنگ گابیونی، ۷۸۰ مترمکعب خشکه چینی در روستای کوسه و ۵۲۴ مترمکعب عملیات چپری از سایر اقدامات در نظر گرفته شده برای سال جاری است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان ادامه داد: تاکنون مطالعات آبخیزداری شهرستان شیروان در سطح ۱۶۰ هزار هکتار، معادل ۴۰ درصد عرصه های مربوطه انجام شده است.
سیامکی اضافه کرد: شیروان دارای دو حوضه آبخیز شامل اترک با مساحت ۳۷۰ هزار هکتار و حوضه آبخیز مرزی گلیل و سرانی با مساحت حدود ۳۰ هزار هکتار است.
به گفته وی گستره شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار است که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار جزو اراضی مستثنیات قانونی شخصی شامل زمین های زراعی، باغ ها، جاده ها و محوطه های روستا و شهرها است.
نظر شما