راه اندازی ۱۷۲ مرکز «مثبت زندگی» توسط بهزیستی فارس برای کمک به مستمری بگیران

کشفی نژاد گفت: بهزیستی، مرکزهای پیشخوان را با عنوان مرکزهای «مثبت زندگی» راه اندازی می کند که در فاز اول ۱۷۲ باب این مرکز در فارس راه اندازی می شود که هرکدام ۴۵۰ خانوار مستمری بگیر بهزیستی را پوشش می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سید محمدصادق کشفی نژاد»، امروز (شنبه 21 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: در اولین هفته بهزیستی هستیم و چهلمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی را شاهدیم.

مدیرکل بهزیستی فارس با اشاره به اینکه تحول خدمت در سازمان بهزیستی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: «شفافیت، تحول خدمت و ارتقا سلامت در خانواده» شعال سال جاری است.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی نحوه خدمت رسانی را از غیر فعال به فعال تبدیل می کند، اظهار کرد: بهزیستی مرکزهای پیشخوان بهزیستی را با عنوان مرکزهای «مثبت زندگی» راه اندازی می کند که در فاز اول 172 باب این مرکز در فارس راه اندازی می شود که هرکدام 450 خانوار مستمری بگیر بهزیستی را پوشش می دهند.

کشفی نژاد با اشاره به اینکه برای این مرکزها 22 فعالیت تعریف شده که منحصر به گروه هدف ما نیست، اضافه کرد: موضوعاتی نظیر فرزندخواندگی، اخذ مجوز و استعلامات توسط این مرکزها انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه این مرکزها پیشخوان سازمان بهزیستی برای خدمات رسانی به مردم محسوب می شوند، تاکید کرد: برای استقرار این مرکزها، تراکم خانوارهای مستمری بگیر در نظر ماست و این مرکزها در جایی مستقر می شوند که 75 درصد جامعه هدف در اطراف آن باشد.

کشفی نژاد با تاکید بر اینکه 77 هزار و 400 خانوار مستمری بگیر داریم که 172 مرکز سهمیه بهزیستی فارس در فاز اول می شود، افزود: هر مرکز سه نفر مددکار دارد که هر مددکار 150 خانوار را باید پوشش دهد و تفاوت کار در این مرکزها با بهزیستی اینست که در این مرکزها مددکار به خانوار تحت پوشش مراجعه می کند.

وی با اشاره به اینکه آخرین نفرات متقاضی در حال مصاحبه هستیم و فردا تمام می شود و اقدام صدور مجوز شکل می گیرد، تاکید کرد: مرکزها «جامع درمان اعتیاد اجتماع محور» پروژه بعدی ماست که برای اشتغال مددجویان اقدام می کنیم و کمپ های اعتیاد وجود داد اما پیوستگی بین تک اعتیاد تا اشغال، به این شکل وجود ندارد.

کشفی نژاد با یادآوری این مطلب که این مرکزها از ابتدای کار نظیر سم زدایی، آموزش ها، مداخلات روانشناختی و حمایت ها را انجام می دهند، تاکید کرد: فرد مراجعه کننده هشت ماه مورد پایش قرار می گیرد و برای هر نفر مراجعه کننده به این مرکزها با کمک تیم درمان، خانواده و فرد، یک روش جدید ابداع می شود و این فرد از سیستم جدا می شود و ادامه کار می یابد تا برای فرد دوری از اعتیاد به صورت بلند مدت شکل گیرد و یکی از کارهایی که برای آنان می شود، اینست که فرد شاغل شود به این صورت که اگر فرد قبلا شغل داشته باشد، سعی می کنیم دوباره به سوی شغل خود برگردد و اگر نداشته باشند، از طریق سازمان های فنی و حرفه ای و حمایت از طریق ایجاد اشتغال، به وی کمک خواهد شد.

وی افزود: تیم درمان فقط به فرد معتاد توجه نمی کند و به خانواده هم توجه دارد و اگر خانواده نقشی برای درمان داشته باشد، تیم درمان آن را به خانواده یاد می دهد و تیم درمان تا زمان توانمندی فرد، وی را رها نمی کند و دوام درمان اتفاق می افتد.

کد خبر 948108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha