به گزارش خبرگزاری شبستان، علی محمد نائینی، مسئول ستاد هماهنگی بزرگداشت روز 9 دی در ابتدای مراسم "روز ماندگار" گفت: ما در تاریخ، روزهای زیادی داریم اما بعضی از روزها به علت اتفاقاتی که در آن رخ می دهد ماندگار می شوند. روز نهم دی ماه نیز یک روز ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ماست.
وی افزود: در ابتدای سال 88، موقعیت نظام بسیار برجسته بود و اعتماد مردم به نظام افزایش پیدا کرده بود. اما متاسفانه بعد از انتخابات تعدادی از گروه های سیاسی با طرح دروغی بزرگ، تردید را در جامعه ایجاد کردند که این مسئله با حمایت رسانه های غربی افزایش پیدا کرد.
نائینی با بیان اینکه مردم به تدریج بیدار شدند و آن تردید به حسن ظن تبدیل شد، بیان داشت: خود آن ها اعتراف کردند که امکان تقلب در آن فضای انتخاباتی و با وجود ناظران متعدد وجود نداشت. امکان نداشت بتوان 10 میلیون رای را جا به جا کرد. خود آن ها اعلام کردند تقلب انتخاباتی بهانه آشوب بود.
وی ادامه داد: در 31 انقلاب رنگی که در دنیا رخ داده است این پروژه تکرار شده است. در آن ها نیز از قبل جمعیتی را تهییج می کنند تا بعد از انتخابات فتنه انگیزی را انجام دهند و در نهایت اگر نظام نتواند مقابله کند تقلب را می پذیرد و این امر باعث جابه جایی یک نظام خواهد شد. اما در خیلی از کشورها مثل ایران و لبنان با هوشمندی، این فتنه با شکست مواجه شد. آن ها فکر کردند ایران مثل گرجستان است که بتوانند با این روش نظام را جابه جا کنند.
بنابر گزارش روابط عمومی فرهنگسرای رسانه مسئول ستاد هماهنگی بزرگداشت روز 9 دی، اعلام کرد: برای مقابله با ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران 700 کانون و مرکز تفکر و تصمیم گیرنده در آمریکا فعال است که همگی در فتنه 88 فعال بودند. شبکه های ماهواره ای تلویزیونی را از قبل راه اندازی و همه ظرفیت های مجازی خود را به صحنه آورده بودند تا نظام سیاسی ما را به چالش بکشند. فتنه 88 برآیند همه سرمایه گذاری دشمن و برنامه ریزی خارجی آن ها برای فروپاشی از درون جامعه بود.
نائینی با بیان اینکه حدود4 میلیون نفر در راهپیمایی 9 دی ماه حضور داشتند، تاکید کرد: در حقیقت آن کسی که قلب و جسم ها را در این حماسه به خیابان ها کشاند، اراده الهی بود. این روز را می توان یوم الله نسل سومی ها دانست. روح امام حسین (ع)، ولایت وعاشورا این حرکت را به جریان انداخت.
وی عواملی را که باعث ماندگاری 9 دی شده است را اینگونه بیان کرد: این حماسه بعد از 3 دهه به جریان افتاد، نسل سومی ها در این جریان حضور فعال داشتند و همه مردم با علایق مختلف در آن حضور داشتند. چراکه مردم برای مقابله با تردیدهای ایجاد شده توسط دشمن این حرکت را به جریان انداختند. این حرکت عاشورایی و از جنس حماسه های اوایل انقلاب بود و همه به عظمت آن اعتراف کردند.
نائینی، تصریح کرد: ایمان مردم و حمایت حکیمانه مقام معظم رهبری نقش موثری در ایجاد این حماسه داشت. مدیریت مقام معظم رهبری کمک کرد که یک تهدید به فرصت تبدیل شود و همه آن را برکت بدانند.
وی همه صاحبان رسانه های جمعی را مورد خطاب قرار داد و گفت: امیدواریم همه صاحبان رسانه های جمعی که توانایی دارند و تاثیرگزار هستند با همت بالای خود به ماندگار شدن بیشتر این حماسه کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما