به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مصباح یزدی امروز (8دی) در مراسم بزرگداشت 9دی مهم ترین روز در تاریخ انقلاب را این روز دانست و گفت: این ادعا شاید اکنون مورد تردید قرار گیرد، اما بسیاری از حوادث تاریخی در عصر خود به خوبی شناخته نمی شوند. گاهی باید سالها و حتی قرن ها از آن واقعه بگذرد تا تبعات و آثار آن مشخص شود. مانند واقعه کربلا که با گذشت 1400 سال هنوز هم ابعاد آن به طور کامل شناخته نشده است.
وی تصریح کرد: اعتقاد قلبی بنده این است که در تاریخ بشریت روزی آموزنده تر از عاشورا وجود ندارد و نخواهد داشت. ولی ما هنوز به عنوان یک داستان و یک واقعه از آن یاد می کنیم. اما اینکه چه حادثه ای بود و چه آثاری داشت هنوز برایمان ناشناخته است. آثار آن تا آنجا است که گاندی که هیچ آشنایی با اسلام نداشت می گوید درس مبارزه را از امام حسین(ع) گرفتیم.
آیت الله مصباح یزدی تاکید کرد: داستان 9 دی هم واقعه ای است که به این زودی ها اهمیت آن شناخته نمی شود. زیرا دارای ابعاد گسترده ای از جهت برنامه ریزی، توطئه، صرف سرمایه های زیاد و.. است.
وی به جنگ احزاب در زمان صدر اسلام اشاره کرد و افزود: اهمیت این جنگ به حدی بود که حتی یک سوره قرآن به این نام ذکر شده است. زیرا در این جنگ همه گروههای مخالف اسلام و پیامبر(ص) با یکدیگر هم پیمان شده و علیه دین نوپای اسلام به پا خواستند تا ریشه اسلام را برای همیشه بخشکانند. امروز نیز درجریان فتنه، همه گروههای مخالف نظام اسلامی برای براندازی نظام هم پیمان شدند.
رئیس موسسه آموشی پژوهشی امام خمینی در ادامه تصریح کرد: دشمن طی پروسه ای زمان بر، به شناسایی گروه های مخالف با نظام پرداخت و به شناسایی افرادی پرداخت که مخالف سرسخت بودند و یا فقط دلخوری از انقلاب داشتند . با همه اینها به صورت جداگانه ارتباط برقرار کردند و سالها روی این پروژه کار کردند. پیچیدگی این کار آنها در مقایسه با جنگ احزاب، مانند نسبت میان سرعت شتر به سرعت هواپیمای پیشرفته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اهانت به مقدسات جزو آخرین مرحله توطئه دشمن بود گفت: دشمن گروهی خاص را برای این کار تربیت کرده بود. چه بسا گروه های دیگر از وجود آنها بی اطلاع بودند. طرح آنان از چنان گستردگی برخوردار بود که می خواستند در لحظات آخر با این کار فاتحه اسلام را بخوانند. آنقدر توطئه شان پیچیده بود که با هریک از سران فتنه جداگانه تماس می گرفتند.
آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: کسانی که در 9 دی آن حرکت عظیم افسانه ای را سامان دادند بر ملت حق بسیاری دارند.آنان با این کار آینده اسلام و نظام را به اذن خدا تامین کردند و توطئه دشمنان را نقش بر آب کردند. باید در برابر دشمنان تبلیغ کنیم که آنانی که حماسه 9 دی را آفریدند هنوز زنده اند.
وی تاکید کرد: دشمن از هیچ چیزی برای نابودی اسلام و نظام و ارزش های اسلامی فروگذاری نمی کند. منتها مصادیق دشمن در دوره های مختلف فرق می کند. به عنوان مثال روزی مشرکان بودند و روزی بنی عباس و روزی مغولان، امروز هم آمریکا. نباید خوابمان ببرد و فکر کنیم دشمنی دشمنان تمام شده و بقای اسلام ماندگار است. تاریخ می گوید چنین حالتی جهالت و نادانی و غفلت است. مومن همیشه باید هوشیار باشد و نباید دشمن را هرقدر کوچک دست کم گرفت. از طرفی باید مواظب فتنه باشد که در دام فتنه نیفتد.
آیت الله مصباح یزدی اظهار داشت: اگر این طبیعت فراموشکاری درانسان ها نبود قرآن اینقدر تذکر نمی داد. باید عاملی هم باشد که به او تلنگر بزند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه بر یادسپاری حماسه نهم دی تاکید کرد و گفت: نباید این روز را به فراموشی بسپاریم. زیرا هنوز هم کسانی هستند که حقیقت این فتنه را درک نکرده اند. شاید در بین خواص هم افرادی باشند که فکر کنند جریان فتنه فقط اختلاف انتخاباتی بود و هنوز هم باورشان نیست که دشمن سال ها برای آن زحمت کشیده و برنامه ریزی کرده است. باید سعی کنیم خود این جریان را بهتر فهمیده و به دیگران ابعاد آن را بهتر بشناسانیم.
وی با بیان اینکه این کار شیطان است که مسائل پیچیده را ساده نشان می دهد یادآور شد: در زمان انقلاب وقتی امام می فرمودند این کار آمریکاست برخی با لبخندی می گفتند که این نوع تفکر، توهم است. اما زمان نشان داد که واقعا اینگونه بوده است. الان هم دشمن در صدد است تا اسلام را از بین ببرد و این جریان فتنه را تحت عنوان اختلاف انتخاباتی معرفی می کند نه توطئه ای پیچیده و حساب شده.
وی تصریح کرد: نباید برای احتمال وجود خطر، دلیل قطعی داشت. همین که احتمال خطر باشد باید هوشیار بود. اینکه ممکن است انقلاب اسلامی از دست رود با اینکه احتمال آن بسیار کم است، اما چون مقدار محتمل زیاد است پس باید بسیار هوشیار بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری جسارت به ساحت امام حسین (ع) را دلیل بسیج مردم برای حضور در صحنه و خلق حماسه 9 دی سال88 عنوان کرد و افزود: مکتب عاشورا و یاد امام حسین(ع) است که باعث حفظ اسلام و انقلاب و نظام می شود؛ لذا باید در حفظ این اعتقاد کوشا و مراقب بود.
پایان پیام/
نظر شما