به گزارش خبرگزاری شبستان، «سید جواد احمدی» با حضور در تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما با اشاره به اینکه با انجام ۳۸۶ هزار بازرسی در ۴ ماه گذشته، ۱۷ هزار و ۵۰۰ پرونده تخلف در حوزه امتناع از عرضه کالا را به سازمان تعزیرات ارسال شد، افزود: زمانی که شرایط اقتصادی کشور به گونهای رقم میخورد که نوساناتی در نرخ ارز داریم و تشدید تحریم ها، انگیزه برای امتناع از عرضه کالا و نگه داشتن و احتکار آن در برخی از اصناف، واحدهای تولیدی و دلالان افزایش مییابد.
معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ادامه داد: اکنون با این پدیده مواجه هستیم که انگیزه برای احتکار وجود دارد، زیرا اگر افراد کالا را نگه دارند ممکن است در آینده آن را گرانتر بفروشند، اما متناسب با این وضعیت، به عنوان دستگاههای متولی نظارت بر بازار، باید اقداماتی را انجام دهیم تا جلوی این کار را در حد توانمان بگیریم.
احمدی با ابراز تردید آمار سازمان تعزیرات مبنی بر احتکار ۶۰ تا ۷۰ درصدی کالا، از سازمان تعزیرات خواست اگر اطلاعات موثقی در این زمینه دارد در اختیار سازمان حمایت قرار دهد.
معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت: قیمت لوازم خانگی را تعیین تکلیف و به واحدهای تولیدی تاکید کردیم نوع کالاهای تولیدی شان و قیمت آن را در سامانه ۱۲۴ وارد کنند و بیش از ۵۰ واحد اصلی تولیدی کالاهای خود را در این سامانه ثبت کردند.
وی بر لزوم استمرار عرضه تاکید و اضافه کرد: از تولید کنندگان عمده، لیست توزیع را دریافت و رصد میکنیم.
احمدی گفت: تمرکز ما بر بازرسی از مراکز نگهداری کالاها و انبارها در سه ماه گذشته افزایش یافته است به گونهای که در حدود ۱۱ هزار بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا در سطح کشور انجام دادیم و بیش از ۷۰۰ پرونده تخلف را به سازمان تعزیرات ارسال کردیم.
وی اضافه کرد: ستاد مقابله با احتکار، متشکل از سازمان حمایت، سازمان تعزیرات، دادستان کل کشور و پلیس امنیت اقتصادی تشکیل شده است که با اقدامات و هماهنگی این دستگاه ها، امیدواریم گزارشهای مطلوب تری را به هموطنان ارائه کنیم./
نظر شما