«حجتالاسلام محمد داداش زاده»، در گفت وگو با خبرنگار شبستان در ارومیه، گفت: امام دهم شیعیان در نیمه ذی الحجه سال ۲۱۲ قمری نزدیک شهر مدینه در روستای صریا به دنیا آمدند و در حالى که هشت سال و پنج ماه از عمر شریفشان مى گذشت به مقام امامت نایل آمدند و پس از پدر بزرگوارشان ۳۳ سال امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه امام هادی (ع) از صفات اخلاقی برجسته و کرامات خاصی برخوردار بودند، افزود: القاب آن امام بزرگوار الامین - التقی - الناصح - المتوکل - المرتضی - الفقیه - الطیب - العسکری - الوضح - الرشید - الشهید - الوفی - الخالص - العالم - نقی - فتاح - هادی - نجیب و مؤتمن گوشه هایی از فضائل، مناقب و صفات والای ایشان را به خوبی بیان میکنند.
وی تصریح کرد: امام علی النقی (ع) سفیران زیادی را به کشورهای مختلف اعزام کردند، از مهمترین آنها شاه عبدالعظیم حسنی بود که بهعنوان نماینده ایشان به ایران و شهر ری اعزام شدند.
این مسئول بیان کرد: حضور این بزرگوار چه در آن دوران و چه هم اکنون باعث خیروبرکت بوده و در حال حاضر نیز این مکان، محل علم و تجمع محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.
حجتالاسلام داداش زاده اظهار کرد: از جمله اقدامات این امام بزرگوار در دوران امامت می توان به ایجاد آمادگی فکری شیعیان جهت ورود به عصر غیبت، مبارزه با انحرافات، تربیت نیرو و افراد شایسته، همچنین تبیین مقام شامخ امامت از طریق زیارت غدیریه و زیارت جامعه کبیره اشاره کرد. از دیگر محورهای فعالیت ایشان آماده کردن مردم و شیعیان نسبت به غیبت حضرت مهدی (عج) بود، البته ایشان با نهایت احتیاط و جلوگیری از حساس شدن حکومت این موضوع را به طور سربسته در ضمن سخنان خودشان بیان می فرمودند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در پایان سخنان خود تصریح کرد: حضرت امام هادی (ع) نیز همچون نیاکان خود در برابر ناملایمات بردبار بودند تا جایی که مصلحت اسلام و مسلمین ایجاب می کرد اهانت و دشنام های دشمنان اسلام را به جان می خریدند و چه بسا عده ایی از کفار با دیدن رعفت و رفتار پیامبرگونه ایشان نادم شده و اسلام می آوردند.
نظر شما