به گزارش خبرنگار شبستان، ولی دنده بر، معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت در نشست خبری بااصحاب رسانه با بیان اینکه 800 هزار زائر برای تشرف به عمره مفرده آماده اعزام هستند، گفت: 14 تیم پزشکی شامل متخصص زنان، عمومی و کارشناس بهداشت برای ارائه خدمات پزشکی به عمره گذاران آماده هستند.
وی افزود: این تیم های پزشکی که هر یک قریب به 10 تا 12 نفر هستند، به مدت 3 تا 6 ماه دوره های لازم را گذرانده و آماده اعزام و ارائه خدمات به عمره گذاران هستند.
دنده بر از صدور کارت الکترونیک سلامت برای زائران عتبات و حج خبرداد و اظهارکرد: طرح معاینات پزشکی قبل از تشرف آماده اجراست و به دنبال تهیه کارت الکترونیک سلامت هستیم.
این کارت با ارائه بارکد مورد نظر برای هر زائر، پرونده پزشکی الکترونیکی هر زائر را در سفر حج و عتبات عالیات نشان می دهند.
سازمان حج و زیارت با پیشنهاد اولیه این موضوع موافقت کرده و در پی صدور این کارت در ماه های آینده است.
معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با بیان اینکه با همکاری نیروی انتظامی از خروج زائران با موادمخدر جلوگیری می کنیم، اظهارکرد: 2 سال است که با همکاری نیروی انتظامی از خروج زائران همراه با موادمخدر ممانعت می شود. ما نمی توانیم منع سفر فرد معتاد را انجام دهیم اما می توانیم اولویت سفر بعدی را بعد از ترک اعتیاد برای او مشخص کنیم و درصورتی که زائری با اعتیاد و بدون موادمخدر به سرزمین های زیارتی مشرف شود، در آنجا با مشکل مواجه می شود. به همین جهت به زائران پیشنهاد می کنیم که بعد از ترک اعتیاد به سفر موردنظر مشرف شوند.
امین رضا طباطبایی، معاون آموزش و پژوهش مرکز پزشکی حج و زیارت در ادامه این نشست با بیان اینکه آموزش ما شامل 3 بخش زائران، کادر پزشکی و کادر حج و زیارت است، افزود: با مجوزهای انجام شده از ابتدای سال تحصیلی آینده مرکز تحقیقات پزشکی حج و زیارت نیز فعالیت خود را آغاز می کند.
وی ابراز امیدواری کرد: تا زمان موردنظر افتتاح این مرکز پژوهش های مرکز پزشکی حج و زیارت به مقدار لازم برسد.
پایان پیام/
نظر شما