انتخاب مدیر پژوهشی دانشگاه بیرجند به عنوان برترین مدیر پژوهشی کشور

رئیس دانشگاه بیرجند از انتخاب مدیر پژوهشی دانشگاه بیرجند به عنوان برترین مدیر پژوهشی کشور خبر داد.

محمد رضا میری به خبرنگار شبستان گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در یازدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور، مهدی جهانی، مدیر پژوهشی دانشگاه بیرجند را به عنوان یکی از مدیران پژوهشی برتر کشور در سال 1389 انتخاب کرد.

 

وی اظهار کرد: مهدی جهانی که هم اکنون مدیر امور پژوهشی دانشگاه بیرجند است دارای مدرک دکتری تخصصی در رشته بیماری شناسی گیاهی و همچنین استادیار گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی  است که دارای شش مقاله در مجلات بین المللی و داخلی، 14 مقاله در کنفرانس های بین المللی و داخلی و مخترع فرآیند معرفی سم توکسین جدید بی پولاروکسین از قارچ تأیید شده توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی کشور و سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی است.

 

میری، کسب رتبه اول طرح فناورانه در هفتمین جشنواره علمی پژوهشی فردوسی، پژوهشگر نمونه دانشگاه بیرجند در سال 87، مدرس نمونه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال گذشته را از دیگر موفقیت‌های این عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند ذکر کرد.

 

وی ادامه داد: مهدی جهانی همچنین مسئولیت تأسیس رشته گیاه‌پزشکی در دانشکده کشاورزی، عضو مؤسس دانشکده کشاورزی سرایان و دانشکده فنی فردوس، مسئولیت راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه بیماری‌های گیاهی و آزمایشگاه مولکولی و بیوتکنولوژی در سال 1387 و عضو کمیسیون تدوین هفت استاندارد ملی در سال های 88 و 87 و همچنین مشاور سند توسعه شهرستان‌های سرایان و فردوس را در پرونده کاری خود دارد.


رئیس دانشگاه بیرجند اظهار کرد: انتشار نه شماره خبرنامه پژوهشی، پشتیبانی از 36 طرح پژوهشی خاتمه یافته و 89 طرح در حال اجرا، انجام 59 قرارداد پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی استان و 44 قرارداد در حال انجام، برگزاری هشت همایش و 14 کارگاه آموزشی را از جمله فعالیت‌های معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند طی سه سال گذشته است.

 

وی از انعقاد شش تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی استان خبر داد و گفت: سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری خراسان جنوبی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند تکمیل شده است.

 

میری، برگزاری 23 جلسه شورای پژوهشی با 384 مصوبه که مصوبات این شورا شامل تصویب و اختتام طرح‌های پژوهشی، بررسی ترجمه و تألیف کتاب‌ها، بررسی شرکت اعضای هیأت علمی در کنفراس‌های داخل و خارج، بررسی فرصت مطالعاتی اعضای هیأت علمی، بررسی برگزاری همایش ها، کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی و تصویب دستورالعمل های فنی و اجرایی در حوزه پژوهش را از دیگر فعایت‌های انجام شده در حوزه پژوهش دانشگاه بیرجند ذکر کرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 9598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha