کارهای فرهنگی فوتبال راضی کننده نیست/بودجه ها درجایی دیگر هزینه می شود

رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه هیئت ها و باشگاه باید 10 درصد از اعتبارات خود را به کارهای فرهنگی اختصاص دهند، گفت: متاسفانه در اکثر باشگاه ها به دلیل مشکلات مالی این بودجه در جاهای دیگر هزینه می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی کفاشیان، رئیس فدارسیون فوتبال در جمع خبرنگاران و رسانه های گروهی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه به کار فرهنگی در فدراسیون فوتبال اعتقاد دارم، اظهار داشت: در فدارسون فوتبال کمیته فرهنگی موظف شده است که در تمامی هیئت های فوتبال استان ها و باشگاه ها یک مسئول فرهنگی مشخص و خط و مشی های تعیین شده را پیگیری کنند.

 

گزارش کارهای فرهنگی هرماه ارائه می شود؛ راضی کننده نیست

وی در پاسخ به خبرنگار شبستان با تاکید بر اینکه پرداختن به امور فرهنگی در گذشته کمتر بوده است ولی الان بهتر شده است، افزود: در گردهمایی مسئولان فرهنگی استان ها در هفته گذشته کارهای انجام شده در اردوها، کلاس های آموزشی مربیگری و داوری بیان شد ولی راضی کننده نبود.

 

وی اخلاق را یکی از دروس اصلی کلاس های مربیگیری و داوری بیان کرد و گفت: در کلاس های آموزشی بیان مسائل اخلاقی برای مربیان ضروری است.

 

رئیس فدارسیون فوتبال با بیان اینکه در بحث های فرهنگی همیشه متقاضی بوده ایم، ادامه داد: نشان دادن کارهای خوب یکی از رسالت های رسانه هاست درصورتی که در حال حاضر رسانه ها بر کارهای ناشایست برخی از فوتبالیست ها بیشتر مانور می دهند.

 

اعتبارات فرهنگی باشگاه ها در جاهای دیگر هزینه می شود

کفاشیان با اشاره به اختصاص 5 تا 10 درصد اعتبارات هیئت ها و باشگاه های ورزشی برای کارهای فرهنگی گفت: در اکثر باشگاه ها این اعتبار به دلیل مشکلات مالی در جاهای دیگر هزینه می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: باشگاه ها به دلیل مشغله های زیاد فرصت پرداختن به کارهای فرهنگی را ندارند.

 

وی ادامه داد: تلاش داریم که در حاشیه برنامه با انتخاب مربیان معتقد و مشاوران فرهنگی مسائل اخلاقی را در جامعه فوتبالی رواج دهیم.

 

رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: تیم ملی هر سال چند بازی دارد بنابراین برای توسعه و ترویج مسائل اخلاقی باید از تیم های دسته 2 و 3 و از سطح نوجوانان و جوانان کار را شروع کنیم.

 

مسئولان باشگاه ها به کارهای فرهنگی اهمیت نمی دهند

وی با اشاره به نوسانات مدیریتی باشگاه‌های فوتبال کشور گفت: این موضوع موجب شده است که مسئولان به کارهای فرهنگی اهمیت ندهند.

 

کفاشیان: در جریان اینکه فوتبالیست ها خادم امام رضا(ع) هستند؛ نیستم

کفاشیان در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان در خصوص آماری از فوتبالیست هایی که خادم امام رضا(ع) هستند، گفت: در جریان این موضوع نیستم و برای کسب آمار باید به آقای طبسی! مراجعه کنید.

 

وی در خصوص ادامه فعالیت خود در فدارسیون فوتبال گفت: مدیریت فوتبال با دیگر مدیریت های ورزشی فرق دارد چرا که فوتبال یک رشته نیست بلکه تمامی جنبه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی را در برمی‌گیرد بنابراین یک رئیس فدراسیون فوتبال باید کسی باشد که بتواند کارهای مدیریتی را انجام دهد نه اینکه مربی و یا داور باشد.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: رئیس فدارسیون فوتبال باید با تمام اقشار جامعه تعامل داشته باشد و به تمامی حوزه های سیاسی، ورزشی، اقتصادی، اجتماعی تسلط داشته باشد.

 

دلالی در فوتبال با نظارت بیشتر از بین می رود
وی درخصوص دلال های در فوتبال گفت: دلالی هنگامی اتفاق می افتد که در یک محیط ناشی از عدم شفافیت بر مقررات و قوانین نظارت دقیق نشود.

 

رئیس فدارسیون فوتبال با اشاره به تشکیل کمیته تعیین وضعیت برای مبارزه با دلالی گفت: تا هر زمانی که در فوتبال بی نظمی وجود داشته باشد و قوانین و مقررات مشخص نباشد و اطلاعات ورزشکاران را بالا نبریم دلالی از بین نمی رود.

وی انجام سلیقه ای کارها و عدم حاکم بودن ضوابط و مقررات یکی از مشکلات بزرگ دوره های گذشته عنوان کرد و گفت: مدیریت باثباتی در فدراسیون حاکم نیست.

 

نظارت بر مدارس فوتبال ضعیف است

علی کفاشیان با تاکید بر اینکه 850 مدرسه فوتبال در سطح کشور وجود دارد، یادآور شد: نظارت بر این مدارس ضعیف است و باید تقویت شود تا بتوانند طبق اصول اساسی و علمی فوتبالیست تربیت کنند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 96750

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha