اعطای کمک های بلاعوض به ۵۰موسسه قرآنی مازندران

عشریه از اعطای کمک های بلاعوض به ۵۰موسسه قرآنی مازندران خبر داد و گفت: مبلغ یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان به ازای هرموسسه قرآنی به ۵۰ موسسه که دارای پروانه فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره شبای حقوقی هستند، اعطا شد.

«حمیدرضا عشریه» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: شیوع کرونا، فعالیت های مؤسسات قرآنی را به شدت متأثر کرده و فعالان قرآنی که بخش زیادی از درآمدشان، از دریافت شهریه‌های ماهانه قرآن ‌آموزان تأمین می‌شد دچار آسیب جدی شده و بسیاری حتی از پرداخت اجاره مکان های خود باز مانده اند که نیازمند حمایت هستند.

 

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: بسیاری از مؤسسات قرآنی در این شرایط سخت اقتصادی، در معرض تعطیلی قرار گرفته‌اند و تعدادی از این موسسات نیز با تغییر روش آموزش و روی آوردن به فضای مجازی درحال امرو معاش هستند.

 

وی از تلاش های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و دغدغه های حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقرمحمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران برای سر پا نگاه داشتن موسسات قرآنی سخن گفت و افزود :حمایت از فعالیت های قرآنی وظیفه همگانی است و مردم، خیرین، دستگاه های اجرایی باید در حد توان تلاش کنند تا موسسات قرآنی حمایت هایی هرچند اندک دریافت کنند.

 

عشریه اظهار کرد:با پیگیری های اداره کل ارشاد، مبلغ یک میلیون و 500هزار تومان به ازای هرموسسه قرآنی  از سمت معاونت توسعه قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پرداخت به صورت بلاعوض به موسسات قرآن و عترت در سراسر استان مازندران دریافت و به 50 موسسه قرآنی که دارای پروانه فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره شبای حقوقی به نام موسسه هستند، اعطا شد.

 

وی با بیان اینکه آن دسته از موسساتی که به دلیل نواقص، مبلغ مذکور را دریافت نکرده اند، مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و در صورت نداشتن منع قانونی در گام بعدی این مبلغ به حساب اعلام شده از سوی آنان واریز خواهد شد، بیان کرد:همچنین سه ماه بیمه فعالان قرآنی استان توسط دولت پرداخت شده است.

 

عشریه ضمن یادآوری اینکه موسسات قرآنی استان از سوی اتحادیه فعالیت های قرآنی مورد حمایت قرار گرفتند، اضافه کرد: این اتحادیه برای هر موسسه یک میلیون تومان وازیری داشت.

 

وی به اهمیت فعالیت های دینی و قرآنی اشاره کرد و افزود: هزینه برای فعالیت های قرآنی و حمایت از فعالان حوزه قرآن و عترت سرمایه گذاری است و کشور را در برابر تهاجم فرهنگی و آسیب های اجتماعی مصون می کند.

 

عشریه با تاکید براینکه قرآن نسخه شفابخش جامعه بشری است و تمسک به این کتاب آسمانی و معجزه رسول خدا(ص) سلامت باطنی و روانی را همراه دارد، خاطرنشان شد: باید در بسط و گسترش فعالیت‌های قرآنی بیش از پیش تلاش کنیم.

 

 

کد خبر 972487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha