«حجت الاسلام حسین تکمیلی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: حضرت رقیه (س) سفیر کوچک قیام عاشورای سیدالشهدا بود که نقش بسیار تاثیرگذاری در تبدیل این قیام به یک جریان سیال تاریخی داشت.
امام جمعه شیروان با بیان اینکه شهادت حضرت رقیه(س)، بسیار غم انگیز است، گفت: نهضت حسینی با یادگار گذاشتن نشانهای گرانقدر (حضرت رقیه) در شهر شام باعث دگرگونی عمیق و تغییری شگرف در شهر شام شد زيرا شهر شام از زمان عثمان، خلیفه سوم تحت امارت معاویه بوده و به گواهی تاریخ او از همان زمان در تدارک تشکیل حکومت بنیامیه بود.
حجت الاسلام تکمیلی افزود: همچنین از اثرات وجودی حضرت رقیه (س) کم اثر شدن جنایاتی بود که معاویه در حق اسلام انجام داد؛ زيرا مرقد آن عزیز تبدیل به مرکزی برای تبلیغ شیعیان شده است.
وی با اشاره به اینکه از حضرت رقيه (س) و مرقد مطهر آن حضرت، در طول تاريخ، كرامات متعددي بروز كرده است، گفت: اگر کسي براي آن حضرت نذر کند، بايد آن را ادا کند و مضجع موجود در دمشق متعلق به آن حضرت است.
امام جمعه شیروان خاطر نشان کرد: شبی رقیه (س) در خرابه شام و در خواب، پدر را دید، چون از خواب برخاست و چشم گشود، خود را در خرابه یافت و از پدر نشانی ندید از عمه سراغ پدر را گرفت و زینب (س) بسیار گریه کرد و رقیه (س) نیز با عمه گریست.آن شب مجلس عزایی که نوحه سرایش رقیه (س) بود برپا شد، یزید وقتی فهمید که کودک سراغ پدرش را گرفته است دستوری داد، سر پدر را برای او ببرند که این دستور نشان از اوج رذالت و شقاوت طینت او بود و برگی دیگر از دفتر مظلومیت های بی شمار اهل بیت را گشود.
حجت الاسلام تکمیلی ابراز داشت: وقتی سر پدر را آوردند، رقیه(س) آن را در بغل گرفت و عقده دل باز کرد و هر چه می خواست گفت آن شب این دختر گم شده خود را یافته بود، اما بی نوازش و آغوش گرم پس لب هایش را بر لب های بابا گذاشت و آن قدر گریست تا جان به جان آفرین تسلیم کرد، زینب (س) رو به سر برادر فرمود: آغوش بگشا که امانتت را باز گرداندم، دیگر کسی ناله های شبانه رقیه علیهاسلام را در فراق پدر نشنید.
نظر شما