محمدمهدی بحرالعلوم، معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به رشد روز افزون خدمات دهی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به خبرنگار شبستان گفت: ارائه آموزش های مجازی از مهمترین این خدمات است که هم اکنون در رشته صوت و لحن با حضور محمدرضا پروزرگری، قاری بین المللی به شیوه آزمایشی برای یکصد نفر از چهره های منتخب استانی ارائه می شود.
وی با بیان این مطلب که تا کنون سه جلسه از این کلاس های آموزشی برگزار شده است، اظهار کرد: این دوره آزمایشی در صورت توفیق به دلیل عدم اتلاف وقت، هزینه و کاهش بار اجرایی به سایر رشته ها نیز تسری می یابد.
بحرالعلوم با اشاره به برگزاری مسابقه روزانه از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان دارالقرآن تصریح کرد: این مسابقه برای بازه زمانی سه ماهه طراحی شده است و جوایز آن به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه به برگزیدگان اعطا می شود و در ایام دهه گرامیداشت فجر انقلاب اسلامی این مسابقه با محور قرآن و انقلاب برگزار می شود.
معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: ارائه آموزش در رشته های مختلف حفظ، روخوانی و تجوید همراه با فایل متنی و صوتی، ارائه آموزش های مرتبط با حفظ قرآن به ویژه با تاکید رهبر معظم انقلاب بر تربیت حداقل 10 میلیون حافظ با تشکیل اتاق های مجازی حفظ، بارگذاری اذان های فاخر موذنان ایرانی و غیرایرانی و بارگذاری جلسات تفسیری آیت الله ضیاء آبادی از دیگر طرح هایی است که در این پایگاه اجرایی می شود.
وی با اعلام افزایش تلاوت های بارگذاری شده در این پایگاه اطلاع رسانی عنوان کرد: سازمان با بیش از 60 نفر از قاریان ممتاز به منظور دریافت فایل صوتی تلاوت های فاخر و کیفی آنها مکاتبه انجام داده است تا بتواند این تلاوت ها را نیز برای استفاده عموم علاقه مندان در سایت اینترنتی تلاوت بارگذاری کند، علاوه بر این بانک اطلاعات و اعلام قرآنی شامل اماکن، خوردنی ها و حیوانات ذکر شده در مصحف شریف همراه با تصاویر آنها نیز در این پایگاه درج شده است.
بحرالعلوم با بیان این مطلب که در پایگاه اطلاع رسانی تلاوت موارد متنوع و متناسب با ذائقه مخاطبان از طیف های گوناگون موجود است، ابراز کرد: خدمات دهی مجازی از طریق این پایگاه به ویزه در امر ثبت نام در آزمون ها، اعلام نتاایج مسابقات و آزمون ها و نیز ارائه آموزش های مجازی استقبال چشمگیر مخاطبان را درپی داشته است.
وی با اشاره به راه اندازی کرسی های تلاوت در 133 مسجد شاخص در سطح کشور بیان کرد: تعداد این کرسی ها در ابتدا مقرر بود که 114 مورد باشد اما بنابر استقبال و درخواست متقاضیان این تعداد به 133 مورد افزایش یافت اما گسترش دامنه مخاطبان و اثرگذاری آنها با بازنگری و برنامه ریزی نیاز دارد.
بحرالعلوم از راه اندازی خانه های قرآن شهری با همکاری معاومت اجتماعی وزارت کشور خبر داد و افزود: هستند مجالس قرآنی که در سطح محلات و منازل برگزار می شوند اما توانایی یا تمایل برای تبدیل شدن به موسسه را ندارن داز این رو کوشیده می شود با اجرای این طرح زمینه ساماندهی و حمایت از آنها را فراهم کرد تا بازده و برکات این جلسات را افزایش داد.
وی تاکید کرد: این جلسات پس از شناسایی و ساماندهی مجوز دریافت می کنند اما این مجوز به معنای اعمال بار حقوقی برای آنها نیست بلکه بیشتر گسترش دامنه نفوذ و اثرگذاری آنها و تربیت چهره های ممتاز را دنبال می کند.
معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم از ثبت پرونده متقاضیان دریافت مجوز فعالیت برای موسسات به شیوه مکانیزه و از طریق اتوماسیون از سال آینده خبر داد و گفت: این یعنی دیگر متقاضان برای این مهم به مراجعه حضوری نیاز ندارند بلکه می توانند از طریق ثبت در سایت هم اداره تبلیغات شهرستان هم ادره استانی و هم مرکز را از تصمیم خود مطلع کنند.
وی خاطرنشان کرد: این شیوه علاوه بر افزایش سرعت و کاهش زمان به دلیل حذف مراحل اداری دقت را نیز بالا می برد چراکه متقاضیان در صورت نداشتن یکی از شروط به طور کلی نمی توانند درخواست خود را در اتوماسیون ثبت کنند.
پایان پیام/
نظر شما