رشد ۲۳ درصدی سپرده‌های مردمی بانک کشاورزی/تولید سالانه ۷۶ هزار تن قیر طبیعی در کشور

رشد ۲۳ درصدی سپرده‌های مردمی بانک کشاورزی، سکه بهار آزادی طرح جدید ۱۶ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان، تولید سالانه ۷۶ هزار تن قیر طبیعی در کشور، ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای بخش خصوصی در موضوع اکتشاف برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز چهارشنبه ۲۳ مهرماه شبستان به شرح زیر است:

رشد ۲۳ درصدی سپرده‌های مردمی بانک کشاورزی

در شش ماهه نخست سال جاری  رشد ۲۳ درصدی سپرده های مردمی این بانک در کنار افزایش ۴ درصدی سهم سپرده های ارزان قیمت و رسیدن به نسبت ۵۵ درصد درمقایسه با پایان سال ۱۳۹۸ ، توان حمایتی بانک کشاورزی از رونق تولید و شکوفایی اقتصادی در بخش کشاورزی را بیش از پیش ارتقا داده است.

بر اساس این گزارش، سهم سپرده های ارزان قیمت از کل مبلغ سپرده های مردمی بانک کشاورزی در پایان سال ۱۳۹۶ حدود ۳۶ درصد بود و این بانک توانست با اهتمام برای ارائه خدمات نوین بانکی و جلب رضایت مشتریان ، ضمن رعایت مقررات بانک مرکزی، این نسبت را در عرض دو سال با ۱۹ درصد افزایش به ۵۵ درصد در نیمه سال ۱۳۹۹ برساند.

شایان ذکر است چنین ترکیب سپرده ای در کمتر بانکی دیده می شود و نشان دهنده موفقیت بانک کشاورزی در ارائه خدمات نوین بانکی، سلامت اداری و اهتمام کارکنان به جلب رضایتمندی مشتریان  است . اعتماد و انتخاب مشتریان بانک کشاورزی برای سپرده گذاری در این بانک، به مشارکت در رونق اقتصادی بخش کشاورزی  منجر خواهد شد.

 

سکه بهار آزادی طرح جدید ۱۶ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان

امروز (چهارشنبه 23 مهر) هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 475 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1895 دلارف هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 967 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 15 میلیون و 300 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 16 میلیون و 121 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 9 میلیون تومانف ربع سکه بهار آزادی 5 میلیون و 950 هزار تومان و سکه یک گرمی 3 میلیون تومان است.

 

امروز (چهارشنبه 23 مهر) در بازار آزاد ارز دلار 31 هزار و 302 تومان، یورو 36 هزار و 991 تومان، پوند 41 هزار و 258 تومان، درهم امارات 8667 تومان، یوان چین 4732 تومان، لیر ترکیه 4035 تومان است.

 

این در حالی است که روز گذشته (سه شنبه 22 مهر) هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 473 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی یک میلیون و 965 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1910 دلار، سکه بهار آزادی طرح قدیم 15 میلیون و 300 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 15 میلیون و 981 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 8 میلیون و 900 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 5 میلیون و 850 هزار تومان و سکه یک گرمی 2 میلیون و 920 هزار تومان بود.

 

بزرگترین مشکل صنعت نفت، قیر و آسفالت عدم وجود استاندارد و آزمایشگاه کنترل کیفیت است

محمدسلیمان بیگی شب گذشته (سه شنبه ۲۲ مهر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: وضعیت تولیدی ما کاملاً راکد است و با وجود هزینه های میلیاردی, اسیر بدهکاری به بانک ها هستیم.

 

تولید کننده قیر طبیعی افزود: ماده ”گل حفاری“ تولیدی داخل را به شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی حفاری معرفی کردیم اما مذاکره با شرکت مناطق نفت خیز, خوب پیش نرفت اما با شرکت ملی حفاری, خوب پیش رفت و به صورت میدانی از آن استفاده کرد و نتایج خوبی هم گرفت اما به بهانه نبود کیفیت حاضر به خرید آن نشد.


سلیمان بیگی گفت: بزرگترین مشکلی که در صنعت نفت، قیر و آسفالت در داخل داریم؛ عدم وجود استاندارد و آزمایشگاه کنترل کیفیت است.


وی افزود: حمایت از شرکت های نوپا که مراحل رشد خود را طی می کنند خیلی متفاوت از شرکت های با سابقه است.  

 

کشورمان رتبه سوم ذخایر قیر طبیعی را در جهان دارد/باید سعی کنیم میزان استخراج را بیشتر کنیم

بهرام شکوری شب گذشته (سه شنبه ۲۲ مهر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به این که کشور ما در حوزه معدنی، غنی است، گفت: کشورمان رتبه سوم ذخایر قیر طبیعی را در جهان دارد.


رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی با بیان اینکه سالانه کمتر از ۱۰۰ هزار تن استخراج ”بیتومین“ داریم، افزود: باید سعی کنیم میزان استخراج را بیشتر کنیم.


وی با بیان اینکه برای فراوری و تکمیل زنجیره این ماده معدنی تا کنون کاری انجام نشده است، ادامه داد: از سال ۷۶ در استان‌هایی از جمله کرمانشاه، ایلام و لرستان، پروانه‌های بهره برداری صادر شده است، اما زیرساخت‌ها مشکل دارد.


شکوری اضافه کرد: باید بر روی جاده‌ها سرمایه گذاری شود و باید به صاحبان معادن کمک کنیم تا قیر طبیعی استخراج شده را فراوری کنند یا سرمایه گذاران را در این زمینه تشویق کنیم تا ارزش افزوده بیشتری ایجاد شود.


رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی گفت: مشکل سرمایه در گردش، تجهیز معادن، مشکل استخراج و اکتشاف علمی از جمله مشکلات است، اما در مقایسه با گذشته، شرایط بهتری را پیدا کردیم.


وی افزود: در گذشته شاید با توجه به درآمد‌های نفتی، به بخش‌های معدنی اهمیت داده نمی‌شد، اما در مورد زنجیره سنگ آهن تا فولاد و یا مس و طلا اهمیت داده شده است و شاید از این قیر طبیعی غافل شدند.

 

تولید سالانه ۷۶ هزار تن قیر طبیعی در کشور/ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای بخش خصوصی در موضوع اکتشاف

داریوش اسماعیلی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه قیر طبیعی نوعی نفت خام غلیظ شده داخل زمین است که ارتباط مستقیم با نفت دارد، افزود: مهمترین کاربرد آن در بخش رنگ سازی، تونر سازی، رنگرزی، ایزوگام، عایق کاری و آسفالت است.

 

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که ۲۶ پروانه بهره برداری معدن قیر طبیعی داریم که بیشتر آن در استان کرمانشاه و پس از آن در استان‌های ایلام، فارس، خوزستان و اردبیل است، اضافه کرد: اکنون ۳۷ پروانه اکتشافی داریم و جدیداً پنج گواهی کشف را نیز در این زمینه به ثبت رساندیم.

 

اسماعیلی افزود: میزان تولید اسمی ۲۶ پروانه بهره برداری صادر شده، حدود ۱۷۰ هزار تن در سال است که باید تولید کنند.


وی اضافه کرد: در بخش ذخایر معدنی توانستیم سرمایه گذاران را تشویق کنیم و سود و بهره وری آن را به آن‌ها معرفی کردیم.


اسماعیلی گفت: در بخش‌های اکتشاف، استخراج و فراوری؛ تکیه و جهت دهی و وارد میدان شدن با بخش خصوصی است و قرار نیست دولت در این مجموعه‌ها وارد شود.


معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: البته شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به عنوان شرکت تماماً دولتی متعلق به ایمیدرو، دو طرح بزرگ را در بخش اکتشاف آغاز کرد و در سال ۹۸ حدود ۲۵۰ کیلومتر مربع را تحت اکتشاف قرار داد و در سال ۹۹ به بهره برداری رسید، البته موانعی در استعلام‌ها بود بنابراین در برخی موارد، متوقف شد.

 

 

 

کد خبر 975552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha