به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی اکبر فامیل کریمی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان، عصر گذشته (19 دی) در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی و مناسبت های مذهبی در سالن جلسات دفتر امور سیاسی و امنیتی استانداری همدان، گفت: اربعین حسینی، نماد صبر و صلابت حضرت زینب (س) است.
وی با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان در تبلیغ فرهنگ حسینی و جذب مردم در شرکت در هیئت های مذهبی باید پیشتاز باشند، افزود: برگزاری برنامه های مذهبی، بخشی از مطالبه مردم در ایام محرم و اربعین حسینی است.
وی اربعین را نماد یادآوری و تبیین راهبرد صیانت از آرمان عاشور دانست و تصریح کرد: عبرت و بصیرت را باید مهم ترین دستاورد حماسه خونین حسینی برای کل بشریت در طول تاریخ بعد از آن رخداد دانست.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان گفت: برنامه های تدارک دیده شده در روز اربعین باید از انسجام ویژه ای برخوردار بوده و با حضور حداکثری مردم برگزار شود.
فامیل کریمی با اشاره به ظرفیت های قابل ملاحظه مرکز استان و شهرستان های تابعه در اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی، اضافه کرد: سال گذشته برای اولین بار برنامه روز اربعین حسینی با کمک هیئت های مذهبی با انسجام کامل برگزار شد و امسال نیز برای دومین سال این انسجام قوی تر می شود.
وی با اشاره به تجمع هیئت های مذهبی همدان در میدان امام خمینی(ره) ساعت 10 صبح، تصریح کرد: 10 نقطه برای سرویس دهی به مردم جهت شرکت در مراسم اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.
مسئول امور فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گفت: برنامه های عزاداری اربعین حسینی در تمامی بقاع متبرکه شاخص استان با شکوه خاصی برگزار می شود.
حجت الاسلام محمد احمدوند افزود: اربعین، نشان پیوند روحی و تجدید پیمان با سالار شهیدان و نماد تداوم راه و آرمان والا و هدف مقدس اوست.
وی با اشاره به اجرای برنامه های هیئت های مذهبی، تصریح کرد: هیئت های مذهبی باید برنامه مدار باشند و بتوانند در جذب مردم و به ویژه نوجوانان و جوانان و همچنین ایجاد فضای سالم در هیئت ها از تمامی توان خود استفاده کنند.
وی با اشاره به عملکرد اعضای شورای هیئت های مذهبی، اظهار داشت: شورای هیئت های مذهبی در حقیقت مرکز سیاست گذاری و راهکارهای کلی به تمامی هیئت های مذهبی و نظارت بر برنامه های آنان هستند.
حجت الاسلام آزادیخواه با بیان اینکه ستاد آسیب زدایی هیئت های مذهبی در استان های کشور و با حضور ادارات و نهادهای وابسته از جمله اداره تبلیغات اسلامی، فرمانداری، نیروی انتظامی، سپاه، شورای هیئت های مذهبی و مسئولان فرهنگی برگزار می شود، بر فعال شدن کمیته مقابله نرم و مبارزه با خرافات در شورای هیئت های مذهبی تأکید کرد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر مهندسی فرهنگی در کشور، گفت: در این زمینه ضرورت دارد از پتانسیل بالای هیئت های مذهبی نیز استفاده شود.
پایان پیام/
نظر شما