به گزارش خبرگزاری شبستان، جعفر رئیسیان زاده ،مدیر فرهنگی هنری منطقه 18 تهران فزود: یک قصهگوی خوب ناچار است داستانها و کتب جدید را مطالعه کند، بنابراین برگزاری جشنواره مادران قصهگو در ترویج فرهنگ مطالعه نقش دارد.
وی عنوان کرد: بنابر نظر کارشناسان، کودکانی که در خردسالی قصه می شنوند، در بزرگسالی بیش از دیگران به مطالعه راغب هستند.
مدیر فرهنگی هنری منطقه 18 تهران افزود: اهداف تربیتی بسیاری نیز به واسطه قصهگویی برای کودکان، دنبال میشود، به عنوان مثل، قصهگویی بهانه خوبی برای برقراری ارتباط میان والدین و مربی با کودک است.
وی بیان داشت: در شرایط کنونی که در زندگی شهری ارتباط میان مادران با کودکان کمتر شده و کودکان در خانه بیشتر مشغول تماشای تلویزیون و یا بازیهای رایانهای هستند، احیا سنت زیبای قصهگویی میتواند راهگشا باشد.
این مسئول با اشاره به اینکه بسیاری از مباحث قرآن کریم در قالب قصه نقل شدهاند، افزود: فرهنگ و سنت قصهگویی هم در مذهب ما ریشه دارد و هم از آیینهای باستانی کشور ایران است.
رئیسیان زاده بیان کرد: بیش از 3000 مادر تهرانی با مراجعه به نزدیکترین فرهنگسرا در هر منطقه، برای شرکت در این جشنواره ثبت نام کرده اند.
وی ادامه داد: پس از پایان مرحله ثبت نام، پنج جلسه کارگاه آموزش قصهگویی در دو بخش تئوری و عملی برای مهارت آموزی مادران در فرهنگسراهای هر منطقه برگزار خواهد شد.
دبیر نخستین جشنواره مادران قصهگوی شهر تهران یادآور شد: بعد از برگزاری کارگاههای آموزشی، پنج مادر مستعد در هر منطقه با نظر هیئت داوران انتخاب می شوند، از رتبه دوم و سوم در سطح منطقه تقدیر شده و رتبه اول به مرحله نهایی راه مییابد.
وی اضافه کرد: با راهیابی 22 مادر قصهگو از مناطق 22گانه شهر تهران به مرحله نهایی جشنواره، از تمامی این مادران تقدیر شده و به نفر برگزیده جوایز ویژهای اهدا خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما