به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، سارا حقی، مسئول امور فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان اردبیل، صبح امروز ( 21 دی ) در جلسه مشترک با کارشناسان امور فرهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل، اظهار داشت: ایجاد جامعهای سالم و به دور از بحرانهای اخلاقی در گرو حفظ حریم و تقوای الهی از سوی عموم مردم است و پوشش و حجاب نیز از اساسیترین مقولههای فرهنگی هر جامعه به حساب میآید.
وی افزود: حجاب بهعنوان اصل مهم در نظام اسلامی و بیانگر قدرت فرهنگی جامعه است و حمله همه جانبه از سوی دشمنان با برنامهها و قالبهای مختلف اهمیت آن را آشکارتر می کند.
کارشناس فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی اردبیل، حجاب را مجوز مشارکت اجتماعی زنان معرفی کرد و گفت: با رعایت حجاب کامل و مورد قبول اسلام، زنان میتوانند مشارکتی سالم، سازنده و موثر در جامعه داشته باشند و در توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور موثر باشند.
حقی، 17 دی ماه روز کشف حجاب را به عنوان منفورترین رویداد در تاریخ ایران قبل از انقلاب عنوان کرد و ابراز داشت: امام خمینى (ره) واقعه کشف حجاب را توطئهاى براى فاسد کردن جامعه اسلامی عنوان کردند.
در ادامه این جلسه حجتالاسلام انور قاسمی رئیس اداره فرهنگی و تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، اظهار داشت: عمدهترین فعالیتهای اداره امور فرهنگی در پنج بخش اعزام مبلغ، استقرار روحانی، برگزاری گفتمانهای دینی، واحد بانوان، مساجد و تشکلهای دینی بوده است.
حجتالاسلام قاسمی افزود: از ابتدای سال جاری بانک اطلاعات مبلغان و مبلغات تکمیل و آماده بهرهبرداری شده است و نیز هیئت رئیسه کانون مداحان و شورای هیئتهای مذهبی در سطح استان در ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانها تعیین شده و بسیاری از مشکلات این تشکلات با تدابیر لازم برطرف شده است.
وی به برگزاری بیش از 800 مورد گفتمان دینی در ماههای گذشته اشاره کرد و افزود: علاوه بر اجرای این طرح تبلیغی، در همه مناسبتها اعم از ایام عید و شهادت ائمه معصومین (ع) و مراسم ایام فاطمیه اول و دوم، ارتحال حضرت امام (ره) و اعتکاف، نیمه شعبان، ایام محرم، هفته ولایت و... مبلغان و مبلغات به مکانهای محروم و مورد نیاز اعزام شدند.
این مسئول، ارتقای آموزشهای لازم ویژه اقشار مختلف تبلیغی را از مهمترین فعالیتهای این اداره عنوان کرد و ابراز داشت: گردهمایی روحانیت، استقبال از رمضان و محرم و شناسایی مبلغات سنتی و برگزاری کنگره شعر عاشورایی از برنامههای موثر و پر محتوا در زمینه تربیت افکار و اندیشههای دینی و فرهنگی است.
قاسمی، تعامل و همکاری با ادارات، نهادهای دولتی و مراکز آموزشی را از جمله راههای پیشرفت این فعالیتها عنوان کرد و ابراز داشت: امیدواریم با توسعه فضای مجازی و محیط اینترنتی در سطح وسیعی از فعالیتها، شاهد گسترش تبلیغ و اطلاعرسانی دینی در استان باشیم.
پایان پیام/
نظر شما