مددکاری و مشاوره به عنوان یک وظیفه مذهبی و اجتماعی درجوامع مختلف

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، گفت: براساس اسناد تاریخ و آموزه های دینی، مددکاری و مشاوره به عنوان یک وظیفه مذهبی و اجتماعی از دیرباز در جوامع مختلف وجود داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، کارگاه علمی و آموزشی مددکاران و مشاوران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در شهرستان لاهیجان، برگزار شد.

 

احمد اسماعیلی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در این مراسم، نقش مددکاران در نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار پراهمیت دانست.

 

وی اظهار کرد: براساس اسناد تاریخ و آموزه های دینی مددکاری و مشاوره نه به عنوان یک حرفه و شغل بلکه به عنوان یک وظیفه مذهبی و اجتماعی از دیرباز درجوامع مختلف وجود داشته است.

 

اسماعیلی، مددکاران و مشاوران را امین خانواده ها و نزدیکترین فرد به آنان دانست و افزود: باید با بررسی مشکلات و مشاوره درست، در جهت رفع کاستی های روحی آنان اقدام کنیم.

 

وی با تقدیر و تشکر از زحمات مددکاران و مشاوران در ارائه خدمات تخصصی به جامعه هدف بر ارتقای کمی و کیفی این خدمات در قالب شیوه های موثر ارتباطی تاکید کرد و گفت: بیش از 40 مددکار و مشاور در شهرهای مختلف استان به ایثارگران خدمات رسانی می کنند.

 

اسماعیلی ادامه داد: اهمیت و نقش مشاوره از دیدگاه اسلام و اثر گذاری مثبت و مطلوب آن در توانمندسازی، کاهش مشکلات و آسیب های فردی و اجتماعی جامعه ایثارگری، قابل توجه است.

 

وی همچنین خواستار تلاش مضاعف کلیه سطوح مدیریتی و پرسنلی بنیاد برای صیانت و افزایش سطح سلامت و رضایت ایثارگران شد.


گفتنی است، در این کارگاه که با هدف افزایش دانش و مهارت های حرفه ای مددکاران و مشاوران برگزار شد مدرسان مدعو به تدریس و ارائه مباحث و موضوعات آموزشی پرداختند و مشخص شده که چهار کارگاه آموزشی دیگر نیز تا پایان سال جاری برنامه ریزی و در موعد مقرر، برگزار می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 98532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha