افزایش آمار طلاق در میان دهه هفتادی ها، نگران کننده است

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س) گفت: افزایش آمار طلاق در میان دهه هفتادی های جامعه، نگران کننده است و باید برای آن چاره اندیشی کرد.

«طاهره حیدری مجد» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: بخشی از دلایل افزایش آمار طلاق به طور کلی در جامعه و به طور خاص در میان بچه های متولد دهه هفتاد، ریشه در نوع تربیت و همچنین عدم آموزش مناسب مهارت های زندگی زناشویی دارد.

 

 

 

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س) با تأکید بر لزوم افزایش شناخت و آگاهی نسل جدید در امر مقدس ازدواج و نیز تلاش هدفمند برای کاستن از موانع تحقق ازدواج آسان و به موقع گفت: این یک قاعده علمی و تربیتی است که در هر امری که آگاهی و اطلاع انسان بیشتر باشد، نوع مواجهه فرد با آن موضوع یا مسأله بهتر خواهد بود و در مباحث تربیتی نیز به شکل مطلوب تری با موضوع کنار می آید.

 

مسئول بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا(س) همچنین افزود: افزایش آمار طلاق در میان زوج های جوان و به خصوص متولدین دهه هفتاد واقعاً نگران کننده است و به نظر بنده ما باید روی آموزش صحیح این نسل و مشاوره های قبل از ازدواج خیلی کار کنیم و به ویژه با محوریت آموزه های دینی، این مساله را به پیش ببریم تا به نتایج بهتری دست یابیم.

 

وی در ادامه با اشاره به این که یکی از دلایل افزایش طلاق و به طور کلی روند رو به تصاعد مشکلات خانوادگی و زناشویی، ناظر به حضور ناصحیح در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است، خاطرنشان کرد: دوستی های غیراخلاقی و نامشروع در فضای مجازی، توجه به تجملات و چشم و هم چشمی ها، ترویج سبک زندگی غربی و عدم توجه لازم به شاخصه های سبک زندگی دینی از جمله آفت های حضور نادرست و غیرضابطه مند در بستر فضای مجازی است.

 

حیدری مجد ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و در بخش مربوط به سبک زندگی بر لزوم مراقبت و هوشیاری نسبت به ترویج شاخصه ها و مؤلفه های سبک زندگی غربی هشدار دادند و حقیقت این است که ما تبعات شوم این مساله را امروز در سطح جامعه و به خصوص در بحث افزایش آمار طلاق مشاهده می کنیم.

 

وی گفت: علاوه بر این مساله، لازم است که والدین دخترها و پسرهای جوان را برای ورود به زندگی و قبول مسئولیت در نهاد خانواده به درستی تربیت کنند و از همه مهم تر این که خانواده در کنار مدرسه و نهاد آموزشی و نیز رسانه ها و دستگاه های متولی امور تربیتی به اهمیت نهادینه کردن آموزه های اسلامی در سطح جامعه اهتمام لازم را داشته باشند.

 

وی در خاتمه بیان داشت: از سوی دیگر لازم است که از اصول و ظرفیت های علم روان شناسی برای تقویت ارتباط عاطفی میان زن و شوهر و حل مشکلات فی مابین آن ها به درستی استفاده کنیم و به مقوله مشاوره برپایه تعالیم دینی اهمیت لازم را بدهیم، ضمن آن که باید دانست معضل طلاق، علت ها و عوامل گوناگونی دارد که تنها نباید به یک بُعد آن توجه کرده و از ابعاد و زوایای دیگر غافل بود.
 

کد خبر 992012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha