به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «محمدجواد کبیر» ظهر امروز(شنبه ۲۴ آبان) در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار کرد: در هفته های آینده رشد فزاینده کرونا را در گلستان و کشور خواهیم داشت؛ رشدی که از لحاظ شدت برای ما قابل پیش بینی نیست.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ادامه داد: عده ای از افراد به عنوان مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مراجعه می کنند که در گام نخست باید اطرافیان، همکاران و همسایگان آنها موردشناسایی قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: هنوز ساده انگاری و ساده پنداری بیماری کووید۱۹ در بین مردم و مدیران وجود دارد و برخی از مدیران تصور می کنند که دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت باید نسبت به کرونا هشدار بدهند و تا زمانی که هشدار این دستگاه نباشد آنها نباید اقدامی کنند!
کبیر با بیان اینکه ضریب سرایت ویروس کرونا به ۱۰ برابر افزایش شده است، یادآور شد: برنامه محله محوری در قالب طرح شهید سلیمانی با همکاری همه دستگاه های اجرایی به ویژه با محوریت بسیج و شبکه بهداشت و درمان اجرا می شود و ظرفیت بسیج، ارگان های مختلف، دستگاه های فرهنگی و غیره در اجرای این طرح مشخص خواهد شد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ابراز داشت: برای استفاده از ظرفیت های خدمات درمانی سرپایی نهادهای مختلف مانند سپاه، نیروی انتظامی، هلال احمر، تامین اجتماعی و آموزش و پرورش باید آمادگی لازم را داشته باشند تا با هم افزایی شناسایی بیماران سرپایی در دستور کار قرار گیرد سپس اطرافیان و خانواده های آنها شناسایی شوند تا میزان خطرپذیری آنها کاهش یابد.
وی خاطرنشان کرد: رصد ویروس کرونا و بیماران در محدوده شهرستان ها باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
کبیر متذکر شد: دانشگاه علوم پزشکی گلستان می تواند هشدار دهد اما در حوزه حمل و نقل، تهیه و توزیع مواد غذایی و غیره دستگاه های ذی ربط ملزم به اجرای وظایف جاری خود هستند.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان تأکید کرد: در شرایط کرونایی برپایی نمایشگاه ها به هر شکلی که باشد کانون تجمع کرونا است.
نظر شما