بیشتر برنامه های کتاب و کتابخوانی استان سمنان  جنبه ملی استانی دارد

فلاح لاله زاری با بیان اینکه اغلب طرحها و برنامه های ارائه شده در خصوص کتاب و کتابخوانی و نیز طرح پایتخت کتاب جنبه ملی و استانی دارد گفت: از مشارکت و همکاری دستگاههای مختلف فرهنگی استفاده و ۲۰ طرح تدوین و ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان سمنان، «فرشید فلاح لاله زاری» در نشست ویدئوکنفرانسی بررسی طرحهای کتاب و کتابخوانی و نیز طرح پایتخت کتاب در استان سمنان گفت: از این طرحها و نتایج آن علاوه بر مردم این استان سایر مناطق کشور نیز قابل استفاده خواهد بود و ملی دیده شده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان طرح جام باشگاههای کتابخوان و مسابقات ملی ایده پردازی کتاب ایران (مایکا) را از جمله این طرحها برشمردو افزود: با اجرایی شدن این طرح های نو و خلاقانه و کمک مردم و نیز استفاده از ظرفیت های فرهنگی، سمنان در سال ۱۴۰۰ و یا حداکثر ۱۴۰۱ موفق به کسب عنوان پایتخت کتاب ایران شود.

 

وی رونق مطالعه و کتابخوانی در جامعه را محور و هدف اصلی طرح پایتخت کتاب عنوان کرد و گفت: استان سمنان با توجه به پیشینه فرهنگی و قدمت تاریخی، از شایستگی کسب این عنوان برخوردار است.

 

فلاح لاله زاری با بیان اینکه کسب عنوان پایتختی کتاب و نیز جام باشگاه های کتابخوان هدف مهم و اساسی افزایش سرانه مطالعه و کتابخوانی را دنبال می کند اظهار داشت: برای خارج شدن از جهان سوم و رسیدن به توسعه فرهنگی راهی نداریم جز اینکه نرخ مطالعه را افزایش دهیم و توجه قشرهای مردم به خصوص جوانان و نوجوانان را به اهمیت کتاب و مطالعه جلب کنیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به تشکیل و فعالیت دبیرخانه پایتخت کتاب در سمنان متذکر شد: آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نهاد کتابخانه های عمومی و شهرداری سمنان از بازوان اصلی در طرح های پایتخت کتاب و جام باشگاه های کتابخوان هستند.

 

وی با بیان اینکه توجه به فضای مجازی و این بستر در طرحهای پایتخت کتاب و کتابخوانی مورد تاکید قرار گرفته است گفت: استفاده از فضای مجازی امروز یک ضرورت است و اگر کرونا موجب این نیاز هم نمی شد ضرورت ایجاد می کرد که برای استفاده مخاطبان بیشتر و تاثیر گذاری طرحها و برنامه های به سمت استفاده از فضای مجازی حرکت و از این فضا بیشتر بهره مند شویم.

 

فلاح لاله زاری، استفاده از مشارکت مردم در طرحهای کتاب و کتابخوانی و به ویژه پایتخت کتاب را نیز از دیگر ضروریات دانست و اظهار داشت: هر کار و فعالیتی که به همت مردم عملیاتی شود نسبت به طرحهایی که توسط دستگاههای دولتی اجرایی شود نتایج بهتری خواهد داشت.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از دستگاههای مختلف به خصوص دستگاهها و نهادهای فرهنگی استان سمنان خواست تا به مباحث کتاب و کتابخوانی توجه ویژه ای داشته باشند و اگر بخشی به عنوان کتاب ندارند یک مشاور و کارشناس را مانور پیگیری برنامه ها و مباحث مربوط به توسعه مطالعه و فرهنگ کتابخوانی در دستگاه خود کنند.

 

این نشست با حضور مدیران کل دستگاههای مختلف فرهنگی و به مدیریت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سمنان برگزار شد و در آن طرحها و ایده های مرتبط با کتاب و کتابخوانی توسط مدیران و مسوولان این دستگاهها ارائه شد.

 

کد خبر 996593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha