به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان سمنان، حجت الاسلام «سیدعلی موسوی» در نشستی با مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان ضمن تشریح جزییات طرح سرود سراسری «یاد شهیدان» گفت: این طرح با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران از چهارم آذر ماه آغاز شده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان ایثار و شهادت، شهدای مدافع حرم و شهید قاسم سلیمانی، شهدای سلامت، ایثار اجتماعی و بصیرت ولایی در قالب سرود را از موضوعات این جشنواره برشمردوافزود: این طرح در هفته بسیج در حال اجرا است.
وی داشتن انگیزه، روحیه، اعتقاد به کار دستهجمعی، بودن یک متن گویا و روان را عناصر اصلی سرود عنوان کرد و افزود: سرود با توجه به مردمی بودن میتواند بیانگر خواستهها، احساسات و حالت مردم باشد.
حجت الاسلام موسوی از سرود با توجه به قابلیت خوب برای بیان احساسات و موضعگیریهای یک ملت، به عنوان زبانگویای یک ملت نام برد و افزود: زبان سرود قابلیت مخابره فرهنگ یک ملت را به جهان دارد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان سرود را یکی از راهکارهای جذب کودکان و نوجوانان دانست و افزود: سرود با روحیات کودکان و نوجوانان سازگار است و میتوان از این ظرفیت و پتانسیل استفاده کرد.
وی با تأکید بر اینکه سرود به عنوان یک ابزار ساده هنری، ماندگاری فعالیت ها را رقم می زند ادامه داد: امروز که در جنگ نرم با دشمن هستیم می توانیم از سرود برای تقویت روحیه ایثار و از خود گذشتگی، مواسات و کمک مومنانه کمک بگیریم و این ویژگی های خوب را برای جامعه نهادینه کنیم.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس سرود های حماسی تاثیر بسیار خوبی در روحیه جوانان گذاشت، اظهارداشت: سرود هنری مردمی است که برای ایجاد انگیزه اسلامی و انقلابی در افراد می توان به نحو شایسته ای از آن استفاده کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان تاکید کرد: آنچه باید مد نظر قرار گیرد حمایت از گروه های سرود مساجد است و با توجه به حضور جوانان و نوجوانان علاقمند به اجرای سرود در مساجد حمایت معنوی و مادی از این گروه ها مورد انتظار است.
نظر شما