فرهنگ انتخابات باید برای مردم تبیین شود

رییس ستاد انتخابات استان یزد با تاکید بر برگزاری انتخابات باشکوه، گفت: وظیفه تک‌تک اعضای ستاد انتخابات است که فرهنگ انتخابات را به درستی برای مردم تبیین کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، غلامحسین دشتی، رئیس ستاد انتخابات استان یزد در نشست هم‌اندیشی با اعضای کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی و مسئولان کمیته های شهرستانی انتخابات اظهار داشت: حضور پرشکوه و دشمن‌شکن در انتخابات، هدف اصلی همه برنامه‌های ستاد انتخابات است.

وی افزود: ستاد انتخابات باید حضور پرشکوه، آگاهانه و بابصیرت که یک مانور بزرگ سیاسی و فرهنگی به شمار می‌رود را به درستی در مسیر قانون‌مداری هدایت کند.
 

دشتی عنوان کرد: کانون اصلی حضور حداکثری مردم، فکر، آگاهی، اطلاع‌رسانی و تبیین این رویداد خواهد بود و رسانه‌ها نیز در این مسیر نقشی روشن و البته تعیین‌کننده و حیاتی دارند.
 

وی بیان کرد: مولفه اصلی در نظام اسلامی همین انتخابات است و وظیفه تک‌تک اعضای ستاد انتخابات است که فرهنگ انتخابات را به درستی برای مردم تبیین کنند.
 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار یزد خاطرنشان کرد: انتخابات باید از یک سو به عنوان یک وظیفه شرعی و دینی و از سوی دیگر به عنوان حقی که نظام برای مردم در نظر گرفته است، برای مردم تبیین شود.
 

رئیس ستاد انتخابات استان یزد با بیان اینکه شرکت در انتخابات حقی است که نظام برای مردم قائل شده است گفت: لازم است مردم از این حق طبیعی خود که نظام برای آنان قائل شده، استفاده کنند.
 

وی با تاکید بر اینکه کسانی‌که در انتخابات با رای مردم انتخاب می‌شوند نیز وظایفی بر عهده دارند و باید خود را برای خدمت به مردم آماده کنند، ادامه داد: کل فرآیند انتخابات حضور حداکثری مردم و انتخاب اصلح است.
 

دشتی یادآور شد: شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی نیز بر پایه حضور مردم شکل گرفته و انتخابات جامع‌ترین شکل حضور و مشارکت مردم به شمار می‌رود.
 

وی با بیان اینکه بزرگترین رویداد تاریخی کشور در سال جاری در 12 اسفندماه رقم خواهد خورد، گفت: مسئولیت کسانی که در ستادهای انتخاباتی مشغول فعالیت هستند، بسیار سنگین و خطیر است.
 

دشتی همچنین با تاکید بر اطلاع‌رسانی اخبار انتخاباتی اظهار داشت: چینش هنرمندانه رویدادها و تلاش هنرمندانه روی محتوای مطالب، شوق و انگیزه مردم برای شرکت در انتخابات را افزایش می‌دهد.
 

مهدی تقوایی، جانشین ستاد انتخابات استان یزد نیز با اشاره کارگروه‌هایی که در کمیته‌های تبلیغات و اطلاع‌رسانی سراسر استان تشکیل شده است، اظهار داشت: این کارگروه‌ها باید بتوانند بحث انتخابات را به جمع قشر مخاطب ببرند.
 

وی افزود: کارگروه‌ها زمانی می‌توانند از عهده وظایف خود به درستی برآیند که قشرهای مخاطب آنها به شرکت حداکثری در انتخابات و صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی ترغیب شوند.

 

تقوایی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که ستاد انتخابات استان یزد به آن مبتلاست، عدم دسترسی به بانک اطلاعاتی جامع از هشت دوره انتخابات مجلس گذشته است.
 

وی افزود: به جز دوره هشتم که توسط همین ستاد برگزار شد، نتوانسته‌ایم بانک اطلاعاتی جامعی از داوطلبان و سایر اطلاعات انتخاباتی دسترسی پیدا کنیم.
 

تقوایی تاکید کرد: در همین راستا مستندسازی اقدامی بسیار شایسته است و لازم است در دوره‌های مختلف، اطلاعات ستاد انتخابات مستندسازی شود.
 

وی تاکید کرد: بر اساس شعار "حضور حداکثری، امانتداری و صیانت از آرا" ستاد انتخابات در سطح کشور، باید برنامه‌ریزی لازم برای تبلیغات و فضاسازی مناسب در این دوره از انتخابات صورت گیرد.
 

سید عبدالمجید قائم محمدی، رئیس کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی استان یزد نیز در این مراسم با برشمردن برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در این کمیته بیان کرد: همه تلاش اعضای کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی، در راستای ایجاد شور و نشاط در انتخابات، مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح است.
 

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، قائم محمدی افزود: تاکنون کارگروه‌های مختلفی در این کمیته تشکیل شده و هر یک از کارگروه‌ها اقدامات و فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌اند.
 

وی از همراهی رسانه‌ها،‌ روابط عمومی‌های ادارات و فرمانداری‌های استان یزد برای همراهی و همکاری در اجرای برنامه‌های کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی تقدیر کرد.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 99933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha