طاهری ضمن تشریح برنامه های غرفه ره یافتگان نمایشگاه قرآن با ابراز تاسف از عدم حمایت از تازه مسلمانان گفت: نگاه افراد به تازه مسلمانان نگاه اسلامی نیست .

«جمال طاهری»، مدیر بخش ره یافتگان در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: ما بخش ره یافتگان را از سال 91 آغاز کردیم و بیشتر از پنج دوره است که در نمایشگاه تهران حضور داریم، ضمن اینکه ما این بخش را در شهرهای مختلف مانند مشهد، اصفهان و زاهدان نیز برگزار کردیم. ما در سال 91 و 92 نمایشگاه قرآن برگزیده بخش کل نمایشگاه شدیم و در سال 97 و 98 نیز در بخش بین الملل نمایشگاه برگزیده شدیم.

 

وی با بیان اینکه امسال پنجمین دوره ای است که در نمایشگاه بین المللی قرآن حضور داریم، اظهار کرد: ما در بخش ره یافتگان پنج برنامه داریم به غیر از شب های قدر که نمایشگاه ساعت 22 تعطیل می شود، میزبان یکی از ره یافتگان مشهور داخلی و خارجی هستیم از جمله خانم مرضیه هاشمی، کیلر یوورد (نویسنده بخش کودک)، خانم ابرا دورو (دندانپزشک)، خانم السیکور از آمریکا، خانم نازلی مارگاریان از ارمنستان، محمد عرب و دکتر سید ناصر عبادی (پزشک بدون مرز)، دکتر تاراس (نابغه روس، اقتصاددان، مترجم قرآن و نهج البلاغه) میهمان های این دوره از نمایشگاه ما هستند.

 

طاهری با بیان اینکه شاخص دیگر بحث ره یافتگان شهید ادواردو آنیلی است.  گفت: ما داستان مصور زندگی این شهید را در اینجا به نمایش گذاشتیم و بنر روی سن ما نیز طرح بوسه امام خمینی (ره) بر پیشانی این شهید است. این فرد ثروتمندترین شهید تاریخ تشیع هستند. همچنین آقای قدیری ابیانه دوست شهید آنیلی، دیپلمات مشهور و معاون رییس جمهور در یک دوره ای نیز به عنوان کارشناس در این بخش حضور دارند که افراد می توانند سوالات خود را در خصوص تبلیغ یا خود ادواردو بپرسند.

 

مدیر بخش ره یافتگان در ادامه افزود: بخش دیگر غرفه شامل تابلوها، مقاله های زندگی و ماجراهای تازه مسلمانان است که جذابیت بسیاری دارد. ماجراهای جالب از انسان های مشهور گرفته تا آدم های عادی که با خواندن آیه هایی از قرآن زندگی شان متحول شده و یا اینکه مسلمان شدند و نظرات جالبی در مورد قرآن و اسلام دارند که می توانند زندگی بعضی از ما افراد را تغییر دهند.

 

وی با بیان اینکه در بخش ره یافتگان شالوده ای از فعالیت های انجمن شهید ادواردو آنیلی و موسسه ره یافتگان است، بیان کرد: اهداف اصلی موسسه ره یافتگان، شناسایی، معرفی و حمایت از تازه مسلمان های داخل ایران است.

 

وی در پاسخ به این سوال که سالانه چه تعداد مسلمان می شوند، گفت: متاسفانه با وجود اینکه ما یک کشور اسلامی هستیم ولی بحث تازه مسلمانان مورد حمایت قرار نمی گیرد. متاسفانه بیشتر افرادی که مسلمان می شوند، مورد طرد خانواده و آزار و اذیت حتی خود مسلمانان قرار می گیرند؛ بر همین اساس این افراد زیاد ابراز نمی کنند و سعی می کنند بیشتر ناشناخته باقی بمانند، چون نگاه های موجود به این افراد تازه مسلمان، نگاه های اسلامی نیست.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha