وی ادامه داد : با توجه به آیه شریفه قرآن کریم، ما میزبان یک شهید، یک انسان زنده و برگزیده خدا هستیم، این میزبانی، در ذات خود برکت دارد و مبارک است.
شمسایی بیشترین تمرکز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در امر هویت سازی دانست و افزود: حفظ و حراست و پاسداری از هویت ایرانی و اسلامی مردم برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع سازمان حج و زیارت، شهدا را یکی از اصلیترین مؤلفههای هویتی عنوان کرد و گفت: حضور این شهید گمنام در وزارتخانه یک اقدام نمادین است برای اینکه ما نشان دهیم به چه میزان پاسدار هویت مردم ایران هستیم.
وی افزود: مدیران و کارکنان وزارتخانه از بالاترین تا پایینترین سطح، خود را مدیون خون شهدا میدانند. ما باید آنها را ناظر برکارهای خود دیده و با نگاه بر جایگاه این شهید، توجه بیشتری بر نظارت شهدا بر کارهای خود داشته باشیم تا شرمنده شهدا و این شهید عزیز نباشیم.
شمسائی حضور شهید گمنام را مایه برکت توصیف کرد و افزود: وقتی وجدان کارمندان این شهید را ناظر بر اعمال خود بداند، بیشتر به کار ارباب رجوع رسیده و انضباط اجتماعی را بیشتر رعایت کرده و وجدان کار خواهد داشت. اینها به این دلیل است که شهید، بهترین و ارزشمندترین سرمایه یعنی جان و خون خود را نثار کرد تا ما خدمتگزار باشیم.
وی تبرک جستن را از جزئی از فرهنگ مردم دانست و ادامه داد: ما به زیارت و برکت گرفتن اعتقاد داریم که در عالیترین درجه آن خانه خدا و معصومین علیهم السلام است و درجه بعدی شهدا را مقدس و مایه برکت میدانیم.
مراسم تشیع و تدفین شهید گمنام روز ۲۷ آذر در محوطه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور وزیر فرهنگ، مردم شهید پرور، اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه، جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران، مدیران و کارکنان این وزارتخانه برگزار شد.
نظر شما