زهرا سادات موسوی پناه در حاشیه همایش افتتاحیه مدرسه مبلغات محافل خانگی در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به اهمیت بهره گیری از ظرفیت عظیم بانوان مبلغه در محافل و جلسات روضه های خانگی گفت: اجرای برنامه مدرسه مبلغات محافل خانگی در ادامه طرح حسنا است که مرحله اول آن دهم تیرماه سال جاری با حضور مدیران کانون های تخصصی خواهران در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.
وی افزود: یک سال از تأسیس این کانون ها می گذرد و قرار است مأموریت های ویژه بانوان را انجام دهند و در ادامه قرار بر این شد که با توجه به تأثیر بسیار زیاد جلسات و محافل خانگی در جامعه، از ظرفیت خواهران مبلغه و طلبه در این باره استفاده شود.
مدیرکل آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور همچنین گفت: شرکت کنندگان در همایش مدرسه مبلغات محافل خانگی خواهران طلبه ای هستند که حداقل دارای سطح ۲ حوزه هستند و توان تبلیغ دارند و می خواهند که با کسب مهارت ها و آموزش های تکمیلی در عرصه های فرهنگی و تبلیغی همچنین جهاد تبیین در زمینه افزایش جمعیت، فرزندآوری و ازدواج، هدایتگر مردم و خانواده ها باشند.
وی خاطرنشان کرد: از اهداف این طرح، ایجاد و توسعه شبکه ای منسجم از کانون های مساجد و با همکاری دیگر نهادها و ارگان های تبلیغی مثل سازمان تبلیغات و غیره است و این نگاه را داریم که هر کسی در هر جایی که قرار دارد بتواند به درستی به وظیفه دینی و انقلابی خود عمل کند.
موسوی پناه افزود: بخش قابل توجهی از بانوان شرکت کننده در این دوره در واقع افراد معرفی شده از سوی کانون های تخصصی خواهران هستند که به مدت یک سال به شکل مجازی بر اساس سرفصل های آموزشی و مهارتی در مدرسه مبلغات محافل خانگی شرکت می کنند.
مدیرکل آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: این افراد پس از پایان دوره یک ساله، گواهی و کارت تبلیغ دریافت کرده و به عنوان مبلغ رسمی سازمان تبلیغات به فعالیت می پردازند.
وی افزود: پذیرش دوره از غروب روز چهارشنبه شروع شده و به شکل رسمی از صبح پنج شنبه با سخنرانی حجت الاسلام خداداده، رئیس ستاد کانون های مساجد کشور آغاز شد و در این دو روز، اساتید مطرحی همچون استاد پناهیان، مهدوی ارفع، فرقانی، مهدیان، اموری و ... به تبیین نکات لازم پرداختند و همچنین نکات تکمیلی نیز از سوی دست اندرکاران مطرح شد.
موسوی پناه یادآور شد: نگاه جدی به جبهه مقاومت و حمایت از رزمندگان این عرصه از نکات مطروحه در نشست ها بود و این که به طور خاص از ظرفیت بانوان مبلغه در راستای جهاد مالی برای تقویت جبهه مقاومت استفاده شود.
رئیس شورای راهبری کانون های تخصصی خواهران همچنین خاطرنشان کرد: قرارگاه نصر زیر نظر ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور شکل گرفته که فعالیت های ویژه خواهران را پوشش می دهند، ضمن آن که حدود ۵۰۰ نفر از خواهران از استان های مختلف در این دوره شرکت کردند اما در برنامه های یک ساله دوره قطعاً افراد بیشتری شرکت خواهند داشت.
نظر شما