به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام هادی صادقی امروز شنبه (۱۰ آذر) در چهارمین همایش استانی ستاد صبر اظهار داشت: کسانی که در مسیر صلح، سازش تلاش و قلوب را به همدیگر نزدیک می کنند و از مبارک ترین کارها را انجام می دهند همواره مورد تشویق و تایید رسول اکرم(ص) خواهند بود.
معاون قوه قضائیه با بیان اینکه هنگام کار خیر دیگران را هم شریک قرار دهید، افزود: این یک درس از سیره پیامبر اکرم(ص) است. پیامبر خدا دیگران را به مسیر درست هدایت می کرد و مسائل مهم را اولویت قرار می داد.
وی در ادامه بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) وقتی به مدینه هجرت کرد اولین کاری که در دستور کار قرار داد بحث عقد اخوت بود و همه را با یکدیگر به نحوی برادر کرد.
حجت الاسلام صادقی با اشاره اینکه جامعه اسلامی سزاوار است که در مسیر صلح، سازش، رفاقت و اخوت و ایجاد برادری باشد، گفت: پیامبر اکرم(ص) بر روی این نوع جامعه تاکید داشتند و مسیر صلح شرافتمندانه و بر پایه عدم پذیرش ظلم و احقاق حق مظلومان برای ایشان اهمیت داشته است و این صلح را می پذیرند.
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه ادامه داد: قرآن کریم دو دستور مهم داده است و یکی اینکه قوت لازم را به دست آورید و توان خود را بالا ببرید تا دشمن خدا را بترسانید و وقتی قوی باشید از شما حساب می برند و در آیه دیگری آمده است که اگر حاضر به صلح شدند بپذیرید و بر خدا توکل کنید و مصداق این دو آیه را امروز دیدیم.
وی با بیان اینکه در اوایل انقلاب اسلامی اتفاقات مهمی رخ داد که دور تا دور ایران را درگیر کرد، افزود: هشت سال به خاطر جنگ تحمیلی مقاومت کردیم و با ایمان و همت و مجاهدت مردم پیروزی های بسیاری حاصل شد.
حجت الاسلام صادقی در ادامه اظهار کرد: پس از آن انقلاب اسلامی مسیر قوت یابی را پیش گرفت و به دستور قرآن کریم عمل کرد چرا که دنیا به ما تمام دفاعی و نظامی نمی داد و این توان بالای نظامی امروز سبب بازدارندگی دشمن شده است.
معاون قوه قضائیه با بیان اینکه کار همیشگی دشمن ترور بزرگان و عزیزان ما بوده است، افزود: دشمن در رویارویی نظامی در لبنان و غزه نتوانست کاری پیش ببرد و جبهه مقاومت توانست تمام اهداف اصلی دشمن را خنثی و دشمن را به پذیرش آتش بس وادار کند.
حجت الاسلام صادقی عنوان داشت: جبهه مقاومت با جبهه اشرار به رهبری آمریکا مقابله کرد که ظاهرش اسرائیل بود.
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه با اشاره به اینکه با قوت در زمینه ایجاد صلح و سازش و گرفتن حق مظلوم فعالیت کنید، افزود: صلح منصفانه با ارزش است یعنی صلحی که بر پایه حق و انصاف باشد و یک سویه نباشد و ظالم اعتراف به خطای خود کند.
وی گفت: جامعه ای که درآن صلح و سازش بیشتر باشد آبرومندتر است و صلح دادن از هر مستحبی، بالاتر قرار دارد.
نظر شما