به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، اسکندر مومنی در آیین تکریم و معارفه استاندار آذربایجان غربی، با بیان اینکه توصیه ما به استانداران این است که از همه ظرفیتهای کشور از هر مذهب، قومیت و از هر رویکرد و هر تفکری استفاده شود، افزود: همه یک ملتیم و ایرانی هستیم و اگر بخواهیم ایران پیشرفت کند، باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم.
وزیر کشور با گرامیداشت یاد بیش از ۱۲ هزار شهید استان آذربایجان غربی، به ویژه شهید باکری، شهید امینی و شهدای خدمت و تسلیت ایام فاطمیه، اظهار داشت: روز گذشته در یک جلسه خدمت رئیس جمهور بودیم، ایشان سلامی گرم به مردم این خطه رساند.
وزیر کشور اضافه کرد: سالیان و قرون متمادی است که اقوام، مذاهب و ادیان مختلف در این استان در کنار هم زندگی میکنند. این استان مفاخر، مشاهیر و بزرگان بسیار زیادی را در طول تاریخ تقدیم کشور کرده است.
وی ادامه داد: معتقدیم که پاسداری از رای مردم صرفاً حفاظت از آرای مردم در صندوقها نیست؛ معتقدیم بعد از پایان انتخابات هم آرای مردم باید حفظ و حراست شود و به عبارتی هر آنچه که مردم به آن رویکرد رای دادند، باید حتماً بعد از انتخابات رعایت شود. یکی از رویکردهایی که مردم به آن رای دادند، موضوع وفاق، وحدت و عدالت است.
مومنی ادامه داد: بلافاصله بعد از تشکیل دولت تلاش کردیم این رویکرد در وزارت کشور عملی شود و دولت بتواند گام بزرگی را در آغاز دوران خدمت خود بردارد. برای همین، تلاش شد که استانداران با همین رویکرد و شعار انتخاب شوند. شاخصهایی تعیین و کارگروهی مشخص شد برای تطبیق این شاخصها با فرد مورد نظر و نهایتاً استانداران انتخاب میشدند.
وزیر کشور اضافه کرد: بر اساس همین رویکرد، برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کردستان، استاندار اهل سنت داشتیم و در استان خوزستان استانداری از قومیت عرب منصوب شد و در استان سیستان و بلوچستان استاندار اهل سنت بلوچ منصوب شد.
وی تأکید کرد: همه ما از رئیس جمهور تا همه اعضای کابینه متعهدیم به حرفهایی که زدیم و رویکردهایی که در دوران انتخابات اعلام شد و مردم به آن رای دادند، تا آخرین لحظه وفادار بمانیم و بر همان سبک و سیاق حرکت کنیم.
مومنی گفت: از میان استانداران موجود، استاندار البرز در همان مسئولیت ابقا شد. استاندار سمنان در استان خراسان جنوبی و استاندار آذربایجان غربی در تهران منصوب شدند و تلاش کردیم ترجمان عملی شعار وفاق ملی را به بهترین شکل پیاده کنیم.
وزیر کشور افزود: همین توصیه را به همه استانداران داریم که از همه ظرفیتهای کشور از هر دین، مذهب، قومیت و از هر رویکرد و هر تفکری استفاده شود. همه یک ملتیم و ایرانی هستیم و اگر بخواهیم ایران پیشرفت کند، باید از همه ظرفیتها، فارغ از هر جنسیت، قومیت، مذهب، دین و رویکرد و نگاه سیاسی باید استفاده شود.
وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه کشور، منابع انسانی هستند، اظهار داشت: بزرگترین سرمایه ما در دوران دفاع مقدس، سرمایههای انسانی ما بود. نیروهای شهادت طلب با روحیه ایثار و فداکاری که امنیتی که امروز داریم مرهون فداکاریهای آنهاست؛ بنابراین بزرگترین سرمایه هر کشوری منابع انسانی است و ایران هم همینطور است. ما نمیتوانیم پیشرفت کنیم، مگر از همه این سرمایهها و انسانهای با فرهنگ و کارآمد استفاده کنیم.
مومنی ضمن تقدیر از تلاشهای استاندار قبلی، محمدصادق معتمدیان، تصریح کرد: گزارشهایی که ارائه شد، مؤید زحمات و تلاشهای وی است. همچنین از تلاشهای جناب آقای ابراهیمی در دوران سرپرستی هم صمیمانه تقدیر و تشکر میکنم.
وزیر کشور با بیان اینکه تعیین استاندار برای این استان با ظرفیتهای بسیار بزرگ، کار ساده و آسانی نبود، گفت: این استان واقعاً ظرفیتهای بسیار بالا و منحصر بفردی دارد. مردم این استان همواره در تاریخ ایران عزیز، سهم بزرگی در تحولات سیاسی- اجتماعی داشتند.
مومنی گفت: نظر ما برای این استان این بود که آزمون و خطا نداشته باشیم. و فردی که انتخاب میشود، علاوه بر اینکه ویژگیهای لازم را دارد و حائز شاخصهای لازم است، دارای تجربه لازم و کارنامه بسیار خوب در مسئولیتهای قبلی باشد. بعد از بررسیهای مختلف به آقای دکتر رحمانی رسیدیم.
وی افزود: دکتر رحمانی کار خود را از وزارت کشور شروع کرده و ردههای مختلفی را در وزارت کشور طی کرده است. سه دوره نماینده مردم تبریز در مجلس و وزیر بوده و با قوه مقننه هم آشنایی دارد و به عبارتی یک شخصیت ملی است.
وزیر کشور افزود: دکتر رحمانی روز چهارشنبه گذشته برنامههای خود را در هیات دولت ارائه کرد و حقیقتا تسلط خوبی داشت.
وزیر کشور با اشاره تکمیل استانداران دولت چهاردهم گفت: تلاش شد ترجمان عملی وفاق ملی را در انتخاب استانداران نشان دهیم.
کد خبر 1793724
نظر شما