به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، شب شعر فاطمی «مادر خوبیها» که به همت اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان جهرم برگزار شد، رویدادی بود که در آن بیش از هزار نفر از دانشآموزان، اساتید و علاقهمندان به شعر آیینی گرد هم آمدند تا در شب شهادت حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) یاد و نام این بانوی بزرگ اسلام را گرامی بدارند.
این برنامه، که به نوعی پیشرویدادی برای بیست و یکمین دوره شبهای شعر فاطمی جهرم به شمار میرود، با حضور شاعران برجسته و سرشناس کشور و استان فارس، فرصتی برای رشد و پرورش استعدادهای جوان در عرصه شعر آیینی فراهم کرد.
چشمانداز آیندهنگر شب شعر فاطمی
مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان جهرم، در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت این رویداد برای آیندهنگری در عرصه شعر آیینی، گفت: شب شعر فاطمی «مادر خوبیها» یک گام مؤثر در جهت شناسایی و پرورش استعدادهای نوظهور در این حوزه به حساب میآمد.
دانیال بهادرانی اظهار کرد: در این شب شعر، که با حضور اساتید برجستهای همچون مهدی جهاندار، احد ده بزرگی، فراز ملکیان، سید امین جعفری، سجاد حیدری و زهرا سپه کار برگزار شد، شاعران به اجرای سرودههای خود در وصف حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) پرداخته و در کنار آن، دانشآموزان را به ایجاد انگیزه و ترغیب به سرودن شعر آیینی تشویق کردند.
مسابقه «جوانههای شعر آیینی»؛ گامی به سوی تربیت شاعران آینده
یکی از مهمترین بخشهای این شب شعر، مسابقه «جوانههای شعر آیینی» است که با هدف شناسایی استعدادهای جوان در عرصه شعر و انشا در خصوص حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) فراخوان شده است.
بهادرانی تربیت شاعران آیینی را مهمترین اهداف برگزاری این مسابقه دانست و گفت: فراخوان مسابقه استعدادیابی جوانههای شعر آیینی در محورهای انشا، شعر و نامه به مادر خوبیها در سطح مدارس جهرم اعلام و دانش آموزان شرکت کننده در این مسابقه با حضور در این شب شعر به ارائه آثار خود در مرحله اول مسابقه پرداختند.
وی ادامه داد: به علت استقبال کم نظیر دانشآموزان مهلت ارسال آثار تا بیستم آذر ماه تمدید شده است و پس از داوری نتایج این رویداد همزمان با بیست و یکمین کنگره شبهای شعر فاطمی در شب تولد حضرت زهرا (س) اعلام و دانش آموزان برگزیده ضمن دریافت هدایای ارزنده در اردوی تربیتی آموزشی اصفهان شرکت خواهند کرد.
تقدیر از برگزیدگان و بخشهای جنبی برنامه
یکی دیگر از بخشهای مهم این شب شعر، تقدیر از برگزیدگان بخش دانشآموزی جشنواره «فضل بن آفتاب» بود که نشان از توجه ویژه به استعدادهای جوان در عرصههای مختلف فرهنگی و هنری داشت. همچنین از دیگر بخشهای جنبی این شب شعر میتوان به اجرای پردهخوانی توسط کانون دختران انجمن اسلامی دانشآموزان و همچنین اجرای سرود توسط دانشآموزان اشاره کرد.
این بخشها همزمان با شعرخوانی شاعران شناختهشده استان فارس، از جمله ایوب پرندآور، شهرام شاهرخی، بهبود صادقیان، حسن میرزانیا، درنا بهادرانی، علی تشکریان، علی صادقی، روحالله قناعتیان و دیگر شاعران برجسته، فضای معنوی خاصی را برای حضار ایجاد کرد.
به گزارش شبستان، از برگزاری مسابقات استعدادیابی و تربیت شاعران آینده گرفته تا برگزاری بخشهای جنبی و تقدیر از فعالان فرهنگی، همه و همه دست به دست هم دادند تا این شب به یک نقطه عطف در عرصه شعر آیینی و فرهنگی جهرم تبدیل شود. با توجه به استقبال بینظیر دانشآموزان، میتوان امیدوار بود که در سالهای آینده، شاهد رشد و ظهور شاعران آیینی برجستهتری از دل این رویدادها باشیم.
نظر شما