ترویج موضوع فلسطین نباید کاملاً حکومتی باشد

دبیر اتحادیه بین‌المللی امت واحده گفت: ترویج موضوع  فلسطین نباید کاملآ حکومتی باشد، بلکه آحاد مختلف جامعه، به خصوص اندیشمندان و هنرمندان در معرفی اهداف و رسالت‌ها و همچنین شخصیت‌های تاثیرگذار اسلامی و فلسطینی نقش بسزایی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، علیرضا کمیلی،  عصر پنج‌شنبه، در ادامه سخنان خود در نشست«بازیابی تصویر فلسطین محور تحولات منطقه» با بررسی تاریخ مقاومت مردم فلسطین و کشورهای عربی در مقابل اسرائیل اظهار کرد: در دوران قبل از انقلاب ارتباط رژیم پهلوی با رژیم صهیونیستی مانع مطرح کردن هرگونه موضوع مرتبط با مسئله فلسطین بود که این موضوع بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) کاملاً  نمود پیدا کرد؛ آنگونه که  فلسطین به عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه دولت‌ها در ایران از ۴۵ سال گذشته تا به امروز مطرح بوده است.

کمیلی با  اشاره بر اهمیت روایت نگاری و نحوه انعکاس آن در جامعه افزود: ترویج موضوع  فلسطین نباید کاملآ حکومتی باشد، بلکه آحاد مختلف جامعه، به خصوص اندیشمندان و هنرمندان در معرفی اهداف و رسالت‌ها و همچنین شخصیت‌های تاثیرگذار اسلامی و فلسطینی نقش بسزایی داشته باشند و ضمن تحقیق و پژوهش در این موضوع افشای جنایت های رژیم صهیونیستی و اقدامات و اهداف استعماری آنها را سر لوحه تفکرات و تولیدات خود قرار دهند.

وی افزود: مردم عادی درگیر معیشت و زندگی روز مره هستند و روایت سیاسی مساله فلسطین نمی تواند فراگیری داشته باشد بنابراین روایت مساله فلسطین باید از جنگ به «روایت زندگی درغزه » تغییرکند تا مردم نسبت به این مساله آگاهی پیدا کنند.

وی با انتقاد از کم کاری فرهنگی در خصوص موضوع فلسطین اضافه کرد: کار فرهنگی دراین زمینه اعم از تولید فیلم با مضمون فلسطین کمتر بوده و انگشت شمار است و به عبارتی اگر بررسی کنیم فیلم فاخری دراین زمینه وجود ندارد.

گفتنی است؛ دراین نشست اعضای حاضر به بیان دیدگاهها و نظرات خود پیرامون موضوع فلسطین و حماس پرداختند.

«بازنمایی تصویر فلسطین محور تحولات منطق » بخشی از سلسله نشست‌های هنر و اندیشه دفتر مطالعات راهبردی حوزه هنری انقلاب اسلامی است.

کد خبر 1796347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha