سه خواسته اساسی مردم سیستان و بلوچستان از رئیس‌جمهوری بهداشت، آموزش و توزیع عادلانه است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: همزمان با دور دوم سفر استانی رئیس‌جمهوری به سیستان و بلوچستان و دیدارهای مردمی صورت گرفته، خواسته اساسی مردم این استان دسترسی به آب آشامیدنی سالم، حل مشکل معافیت‌های مالیاتی، رفع مشکلات بهداشت و درمان، آموزش و توزیع عادلانه فرصت‌ها بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از  اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، سیدرضا صالحی‌امیری روز جمعه در نشست «بررسی مسائل جنوب سیستان و بلوچستان» که با حضور رئیس جمهوری در چابهار برگزار شد، بیان کرد: برگزاری چنین جلساتی بستر و سکویی برای توسعه سیستان و بلوچستان است، برای سومین بار به این استان سفر کردم؛ رئیس‌جمهوری در تمامی جلسات تحول و توسعه، نگاه ویژه به این منطقه و جغرافیا را مورد تاکید دارند بنابراین همه وزرا خود را ملزم به این امر دانسته و تا روزی که چهره محرومیت از این استان زدوده شود همچنان پای کار خواهیم بود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان مردمانی شجاع، غیور و دارای منش‌های انسانی و اخلاقی بسیار بالایی بوده و ریشه، تبار و تاریخ بسیار با عزت و غروری دارند که شایسته افتخار هستند.

وی اظهار کرد: مردم سیستان و بلوچستان در مجموع انتظاراتی دارند که در سه عنوان تقسیم‌بندی می‌شود که حل این‌ها همت دولت و نظام را می‌طلبد، اولین آن برخورداری از منزلت برابر و سهیم شدن در قدرت ملی است که بخشی برآورده شده و از این جهت مردم عزیز منطقه قدردان دولت هستند.

صالحی امیری گفت: توضیح عادلانه فرصت‌ها بویژه در عرصه اقتصادی، رفع فقر و محرومیت از دیگر خواسته‌های مردم سیستان و بلوچستان است، کلان مساله این استان در چهار محور اساسی گنجانده می‌شود که باید فرمانداران، شهرداران، شورای شهر و مسوولان بیان کرده و همه تلاش کرده تا این‌ها رفع شود.

وی تاکید کرد: بهره‌مندی مردم سیستان و بلوچستان بویژه در جنوب استان از آب آشامیدنی یک حق طبیعی بوده؛ تلاش‌های زیادی در این زمینه انجام شده باید تداوم داشته باشد تا آنها دسترسی راحت‌تری به آب آشامیدنی سالم داشته باشند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: دسترسی به راه‌های مناسب موضوع اولویت‌دار دیگری است؛ تصادفات جاده‌ای باعث شده آمار فوتی‌ها در این استان زیاد باشد علاوه بر آن روستاهای زیادی دسترسی به جاده ندارند، مردم این منطقه خواهان تحول در راه‌های روستایی و راه‌های دسترسی در استان هستند.

وی تاکید کرد: بهداشت و درمان مساله اساسی دیگری است که مردم با آن مشکل دارند؛ مردم سیستان و بلوچستان به ویژه در جنوب استان بدانند که امروز جمعه پس از اینکه این موضوع با رئیس جمهور در میان گذاشته شد، تماسی با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گرفته شد و ابعاد تخصصی کار را رئیس جمهور تاکید و به مسوولان استانی نیز نحوه تحقق حل این مسأله ابلاغ کردند، این مسیر تداوم خواهد داشت.

صالحی امیری بیان کرد: موضوع آموزش و پرورش مساله دیگری است که به گفته مسوولان استان برخی از کمبودها در فضای آموزشی وجود دارد تنها در چابهار کمبود ۶۰۰ کلاس درس داریم که باید این‌ها مورد بررسی و پیگیری واقع شوند.

وی افزود: صدور مجوز لنج‌های چابهار، کنارک و زرآباد باید مورد توجه قرار گیرد چرا که معیشت و شغل مردم بر این اساس پایه‌گذاری شده، تحقق این مجوزها منجر به توسعه و رونق کار و اشتغال و اقتصاد در استان و کشور می‌شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: یکی از مهمترین مسائل در سیستان و بلوچستان موضوع توسعه متوازن گردشگری و ایجاد زیرساخت‌ها و امکانات بوده و برخی ناهماهنگی‌ها از جمله دریافت سوخت برای خودروهای گردشگری است که باید تدابیری صورت گیرد تا این مساله حل شود؛ همچنین تداخل وظیفه بین منطقه آزاد و ارگان‌های دولتی باید حل شود.

وی یکی دیگر از موضوعات سیستان و بلوچستان در حوزه گردشگری چنین عنوان کرد و گفت: در مجموع ۱۵۸ تاسیسات گردشگری در جنوب استان داریم و ظرفیت کل اتاق‌های پذیرش مسافر ۴۵۲ اتاق بوده که به هیچ وجه کفایت نکرده و باید حداقل پنج برابر افزایش یابد که لازمه آن جذب سرمایه‌گذار و ارائه بسته‌های مشوق سرمایه‌گذاری در این استان است.

صالحی امیری افزود: راه‌اندازی خطوط مسافری و گردشگری چابهار یکی از ضرورت‌ها است که شرکت‌های سرمایه‌گذاری در این زمینه ورود کرده‌اند و تقاضاها و دغدغه‌هایی از جمله موضوع معافیت‌های مالیاتی و ...دارند که در صورت رفع می‌توانیم سرمایه‌گذاران را دعوت بکار کنیم.

کد خبر 1798381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha