«زهرا بهروز آذر»، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان درباره سیاست واحد دولت در اجرای صحنهای بانوان در ایران و ممانعت از اجرای بانوان در برخی از شهرها، اظهار کرد: بدون شک، دولت وظیفه دارد سیاست واحدی در این زمینه داشته باشد. وقتی مجوزی صادر میشود، همه باید تابع آن باشند و اجراها را انجام دهند. اگر مشکلی در این زمینه پیش آید، باید آن را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتقل کنند. وزارت ارشاد معتقد است که «ایران برای همه ایرانیان» است و هر کسی که بخواهد در چارچوب قانون فعالیت کند، دولت باید عرصه را برای او باز کند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره حضور پررنگ بانوان در چهلمین جشنواره موسیقی فجر در دولت وفاق ملی توضیح داد: ما معتقدیم که اگر قرار است ایران به قلههایی که برایش ترسیم شده، دست یابد، به دو بال نیاز دارد؛ بال مردان و بال زنان. زنان و مردان همیشه در کنار هم در تمام عرصهها فعال بودهاند. همانطور که در عرصههای اقتصادی و سیاسی فعالیت داشتهاند، در عرصه هنر نیز به همین شکل بوده است. زنان ما نقش بسیار فعالی در این عرصه دارند و در جشنواره امسال نیز حضور چشمگیری داشتند. در جشنواره فجر امسال، ۱۳ اجرا داشتیم و دو سانس بهطور خاص برای زنان در نظر گرفته شد تا آنها بتوانند اجراهای متعددی داشته باشند.
وی اظهار کرد: ما در حوزه معاونت زنان نهاد ریاست جمهوری در بخش تجلی اراده ملی و معرفی جایزه «مانا» سعی کردیم زنانی که میراثدار فرهنگ ملی ما هستند را تشویق کرده و از آنها حمایت کنیم تا انشاءالله بتوانند نسل به نسل آنچه که از گذشتگان به آنها به ارث رسیده را به فرزندان خود منتقل کنند.
بهروز آذر در پاسخ به این سئوال که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به عنوان متولی امور بانوان در کشور چه تسهیلات و حمایتهایی از بانوان هنرمند در نظر گرفته است؟ توضیح داد: ما حسن نیت خود را با حضور در جشنواره موسیقی فجر و ارایه جایزه «مانا» نشان دادیم، اما قطعا راه طولانیتری در پیش داریم. ما نشستهایی خواهیم داشت، صدای دوستان را خواهیم شنید، دغدغههای آنها را بررسی میکنیم و تلاش خواهیم کرد موانع پیشروی آنها را برطرف کنیم.
نظر شما