توجه به سرودهای جمعی در جشنواره موسیقی فجر/ به آثار خاطره‌انگیز دهه ۶۰ و ۷۰ پرداخته شود

یک خواننده انقلابی با ارائه پیشنهادی از دست اندرکاران برگزاری جشنواره فجر خواست در سال‌های آتی به آثار خاطره انگیز موسیقی دهه ۶۰ و ۷۰ بیشتر بپردازد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به سرودهای جمعی رونق یافته در کشور بیشتر توجه کند.

«محمد گلریز»، خواننده انقلابی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان درباره آثار چهلمین دوره جشنواره موسیقی فجر و دستاوردهای این جشنواره در طول سال‌های برگزاری گفت: حقیقتاً به دلیل مشغله فراوان در ایام دهه فجر، نتوانستم به طور کامل جشنواره را پیگیری کنم. اما از صحبت‌های حاضران و صاحب‌نظران شنیدم که این دوره نسبت به سال‌های گذشته پررنگ‌تر و متنوع‌تر شده است.

این خواننده انقلابی در مورد آینده جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: برای بهتر برگزار شدن جشنواره دو پیشنهاد دارم که امیدوارم در جشنواره‌های آینده به آن‌ها توجه شود. اول اینکه باید به آهنگ‌های خاطره‌انگیز دهه‌های ۶۰ و ۷۰ بیشتر توجه شود، چرا که این آثار هنوز در دل مردم جای دارند. دوم اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد  اسلامی باید به سرودهای جمعی رونق یافته در کشور بیشتر توجه کند. این سرودها به ویژه در میان نوجوانان و جوانان با لباس‌های محلی اجرا می‌شود و بسیار شور و شوق دارند. ما می‌توانیم از میان این نوجوانان و جوانان استعدادهای درخشان را شناسایی کنیم.

محمد گلریز در پاسخ به این سئوال که آیا در تجربیات  داوری در نقاط مختلف کشور، شاهد چنین استعدادهایی بوده‌اید؟ اظهار کرد:بله، هرگاه به عنوان داور در مناطق مختلف کشور حضور پیدا کرده‌ام، شاهد شوق و ذوق جوانان و نوجوانان بوده‌ام. این انرژی و اشتیاق بسیار قابل توجه است.

این خواننده انقلابی در پاسخ به این سئوال که  در مواجهه با تبلیغات رسانه‌ای منفی علیه هنر انقلاب، چه اقدامی باید انجام شود؟ توضیح داد: با توجه به اینکه تبلیغات رسانه‌ای گسترده‌ای علیه ما صورت می‌گیرد، ضروری است که در این زمینه فعالیت‌های بیشتری داشته باشیم. باید با حضور مستمر و تولید آثار ارزشمند، مخاطبان جدیدی جذب کنیم و به نوعی پاسخگوی این تبلیغات باشیم.

کد خبر 1804551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha