تدوین سند پیشرفت شهرستان بشرویه و سربیشه

زراعتکار مقدم با اشاره به اینکه تهیه و تدوین سند پیشرفت منطقه ای توسط حلقه های میانی، جوانان و نخبگان شهرستان سربیشه در حال انجام است، گفت: همچنین سند پیشرفت شهرستان بشرویه نیز تدوین می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، زراعتکار مقدم در شورای اداری استان خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم در مطلع گام دوم انقلاب اسلامی با شعار «دولت مردمی» و با هدف به میدان آوردن مردم برای اجرای حکمرانی مردمی بر سر کار آمد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در روز تنفیذ حکم آیت الله رئیسی فرمودند؛ مسئله اصلی اینجاست؛ حضور مردم در همه مسائل، حل کننده مشکلات است و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد، هنر اصلی انقلاب هم همین بود.

به گفته وی؛ مقام معظم رهبری از مشارکت مردم در تصمیم سازی، تصمیم گیری، اجرا و نظارت به عنوان رئوس محور های مردمی سازی دولت یاد کرده اند.

دستیار استاندار در امر مردمی سازی دولت اظهار داشت: عملیات ملی شهریاران با هدف مشارکت و به میدان آوردن مردم در اولین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت توسط رئیس جمهور رونمایی شد.

زراعتکار مقدم تصریح کرد: اقدامات انجام شده از زمان صدور بیانیه گام دوم در ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ تا ۱ مرداد ۱۴۰۲ و  اقدامات جدید از ۱ مرداد ۱۴۰۲ تا پایان مهر ماه از محورهای عملیات ملی شهریاران است.

به گفته وی؛ ایده های مردمی سازی دولت از مهمترین رئوس این عملیات می باشد.

وی ادامه داد: در پایان عملیات، پس از بررسی اقدامات صورت گرفته توسط هیئت ارزیابی و داوری استان، در یک رویداد استانی از مسئولان برگزیده تقدیر و اقدامات افراد برگزیده استان توسط هیئت داوران ملی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفته و در سطح ملی در یک رویداد ملی تجلیل می شود.

دستیار استاندار در امر مردمی سازی دولت به اقدامات انجام شده در استان اشاره کرد و گفت: در همین راستا تهیه و تدوین سند پیشرفت منطقه ای توسط حلقه های میانی، جوانان و نخبگان شهرستان سربیشه در حال انجام است.

زراعتکار مقدم با بیان اینکه سند پیشرفت شهرستان بشرویه نیز در شرف انجام است، تصریح کرد: تجهیزات با تکنولوژی بالا توسط اداره کل فنی و حرفه ای استان در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار گرفته و این شرکت ها در عوض به آموزش رایگان کارآموزان می پردازند.

وی خاطرنشان کرد: بافت تاریخی روستای اصفهک با همکاری اساتید دانشگاه تهران و دانشجویان، با همت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با مشارکت مردم مرمت و بازسازی شده و این روستا تبدیل به قطب گردشگری شده است.

به گفته وی؛ در مسیر زائران اربعین در روستای هوگند، ۱۱۰ اصله درخت توت و ۲۰۰ هزار بذر بادامشک توسط اداره کل منابع طبیعی در اختیار مردم قرار گرفته و مردم مساحت ۶۰ هکتار را به صورت هلالی آبگیر آماده کرده و اقدام به کاشت درخت ها و بذرها و آبیاری آنها نموده اند.

کد خبر 1621463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha