به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، سجاد لطفی صبح امروز دوشنبه(۶شهریور) در رویداد حکمرانی عفاف و حجاب،گفت: کارگروه مد و لباس بین دستگاهی است سال ۸۵ یک عده بانوان جلوی مجلس متحصن شدند و کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم قانون تشکیل کارگروه مد و لباس را تصویب کردند این کارگروه فقط متعلق به وزارت ارشاد نیست بلکه بین دستگاهی است.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور اظهار کرد: وظایف این کارگروه بسترساز طراحی و تولید پوشاک اسلامی ایرانی مقابله با طراحی و تولید پوشاک مغایر با ارزش ها و چارچوب های فرهنگی اجتماعی و اقتصادی اسلامی ایرانی است.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در سال ۸۳ گفتند با مد مخالف نیستم منتها مدی که از اصالت و بوم و فرهنگ اسلامی ایرانی باشد ما باید چرخه مد را در نظر بگیریم چراکه با فناوری نرم سروکار داریم. در حوزه مد کار زیادی انجام نداده ایم. اگر می گوییم فشن باید در این حوزه مطالعه کنیم. یک اتاق طراحی فلان برند معروف با ۵۳نفر با کارکردهای متفاوت کار می کند و ما با یک نفر طراح لباس میخواستیم با اینها مقابله کنیم که ما باید اینها را بدانیم و در این زمینه طراحی و نقشه باز داشته باشیم.
لطفی تاکید کرد: در بحث حجاب فقط نگاه ما فرهنگی بوده است در حالی که باید تجاری نگاه کنیم که موفق باشیم. حوزه مد با حوزه صنعت و کسب وکار درآمیخته است نگاه کردن تجاری به حجاب تقلیل دادن سطح فرهنگی آن نیست. باید نگاه کنیم رقیب چگونه جلو می رود و مامبتنی بر اصالت های خودمان عمل کنیم.
وی تصریح کرد: حوزه مد بر فناوری تمرکز دارد. شلوار پاره وقتی برای حوزه فرهنگی مسئله می شود که به تیراژ ۳۰۰هزار برسد وقتی 10 هزار تیراژ باشد برای حوزه فرهنگی مسئله نیست. پس تیراژ در حوزه مد بسیار اهمیت دارد.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس خاطر نشان کرد: به برگزاری نمایشگاه های مد و لباس دلخوش نکنیم بلکه ما باید سکوی ثابت و بازار داشته باشیم تا بتوانیم بگویم در حوزه عفاف و حجاب موفق عمل کرده ایم.
نظر شما