به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، محمدباقر قالیباف در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه(۴مهر) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم توسعه در پاسخ به تذکر چند نمایندگان گفت: تاکنون نمایندگان چندین تذکر در خصوص مواردی دادند که همه این موارد توسط معاونت قوانین و نظارت مجلس در آخرین روز اعمال میشود. یکی از این تذکرات مربوط به بحث قراردادهای خارجی است که حتما اصل ۸۱ درخصوص آنها رعایت میشود. هر اتفاق مالی قطعا گردش خزانه دارد و اگر در بخشی هم نیامده باشد حتما گردش خزانه اضافه میشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تذکر بعدی بحث ارائه گزارش است که مانند بودجه این موضوع لحاظ شده و گزارشات به صورت سه ماهه یا سالانه یا فصلی ارائه میشود و معاونت قوانین و نظارت این موضوع را لحاظ میکند. در بحث تنظیم آییننامهها نیز معاونت قوانین و نظارت در جاههایی که ذکر نشده باشد آن را تصحیح میکنند.
وی افزود: در آخرین ماده برنامه نیز پیش بینی شده تا یک شورای راهبری برنامه با ترکیب مجلس شورای اسلامی و دولت به منظور نظارت عمومی تشکیل شود که در جای خود مورد بحث قرار میگیرد. در خصوص آییننامهها نیز تاکید شده که پس از تصویب و ابلاغ برنامه تا قبل از سال ۱۴۰۳ زمانبندی تهیه آییننامهها معین گردد.
همچنین حجت الاسلام علیرضا سلیمی در تذکری گفت: شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بسیاری از قوانین دائمی در برنامه هفتم توسعه یا نسخ شده یا محدود شده است. بنده از رئیس مجلس شورای اسلامی تقاضا میکنم تا به صورت کلی اعلام کند در هر کجای این برنامه که قوانین دائمی محدود شده است یا نسخ شده است احکام برنامه هفتم توسعه حاکم خواهد شد. به این ترتیب دیگر ما با مغایرتی مواجه نخواهیم شد.
محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر نیز گفت: اگر در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه موضوعی به تصویب برسد حتما یک حکم تنقیح برای آن نوشته میشود که اگر قانون دائمی وجود داشته باشد حکم مصوب جایگزین قانون دائمی شده و به مدت پنج سال حکم مصوب در برنامه اجرایی میشود.
نظر شما