به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، محمود حسین آبادی، با اشاره به اینکه ناشنوایی یکی از معلولیتهایی است که افراد زیادی از جامعه از آن رنج میبرند، افزود: در استان مرکزی چهار هزار و ۵۶۰ نفر نا شنوا و کم شنوا از خدمات بهزیستی بهره مند میشوند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با بیان اینکه از تعداد افراد ناشنوا و کمشنوای دارای پرونده استان در بهزیستی دو هزار و ۴۵۹ نفر مرد و مابقی آنها زن هستند، بیان کرد: خوشبختانه با اقدامات انجام شده و با غربالگریها و مراقبتهایی که در بدو تولد انجام میشود معلولیت شنوایی در کشور رو به کاهش است.
این مقام مسول با اشاره به اینکه همه ساله دوم تا هشتم مهرماه هفته جهانی ناشنوایان و کمشنوایان نام گرفته است، بیان کرد: امسال هم همانند هر سال این هفته با برنامههای متعددی همراه است و برنامه ها امسال این هفته با شعار «نقش آفرینی ناشنوایان با پذیرش اجتماعی» اجرا می شود.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با بیان اینکه تمامی دستگاههای اداری بهعنوان یک حق شهروندی باید برای تحقق شعار امسال تلاش کنند، گفت: به منظور تحقق این شعار باید زمینه استفاده از زبان اشاره در ادارات توسعه یابد، بنابراین از تمامی دستگاهها تقاضا میشود که برای ترویج فراهم کردن بستر استفاده از زبان اشاره در ادارات همکاری کنند.
حسین آبادی با بیان اینکه کمک هزینه کاشت حلزون، تامین تجهیزات سمک، گفتار درمانی، کاردرمانی، و پرداخت مستمری از جمله خدمات بهزیستی به ناشنوایان تحت پوشش است، اظهار کرد: کاشت حلزون از جمله خدماتی است که بخشی از هزینه آن به مبلغ ۳۰ میلیون ریال از سوی بهزیستی جهت کودکان ۴ الی ۶ سال پرداخت میشود و هزینه کاشت حلزون برای کودکان زیر ۴ سال به صورت رایگان است.
وی اظهار داشت: از دیگر برنامه های بهزیستی پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویانی که جواز کسب دارند به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به صورت وام خود اشتغالی با کارمزد ۴ درصد است.
حسین آبادی همچنین ادامه داد: به ازای به کارگیری هر معلول ناشنوا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان نیزوام قرض الحسنه برای کارفرمایان پیش بینی شده است.
نظر شما