برخی از شهرک‌های استان مرکزی با ۱۰ هزار نفر جمعیت مسجدی ندارند

آیت الله دری نجف آبادی گفت: ساخت مسجد در کنار طرح اقدام ملی مسکن با هشت هزار واحد مسکونی در دستور کار اداره‌کل راه و شهرسازی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، با اشاره به اهمیت تبیین جایگاه مساجد و انجام فعالیت ها با محوریت این پایگاه های دینی گفت: باید مساجد همچون گذشته محلی برای تجمع، شور و مشورت و انجام فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و دینی باشند. 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: مسئولان فرهنگی، کانون های فرهنگی هنری، پایگاه بسیج و امام جماعت فضای مسجد را به گونه ای فراهم کنند که جاذبه برای حضور اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان باشد.

وی همچنین به امام جماعت و وظیفه ایشان به عنوان یکی از ارکان اصلی مسجد و محله نیز اشاره کرد و ادامه داد: سطح سواد امام جماعت برای افزایش مشارکت مردم و اقناع نمازگزاران در خانه خدا مهم و ضروری است.

امام جمعه اراک به نبود مسجد در برخی از محله های شهر اشاره کرد و گفت: ایجاد ۱۷ تا ۲۴ مسجد در اراک، نیاز است چرا که برخی شهرک‌ها در استان مرکزی با بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت، بدون مسجد هستند که باید از ظرفیت افراد خیر و نیکوکار برای ایجاد آنها استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه برخی شهرک ها مانند شهدای صفری، در اراک با ۸۰ هزار نفر جمعیت نیاز به مساجد متعدد دارد، بیان کرد: ضرورت ساخت مسجد با اولویت‌بندی در استان در دستور کار شورای راهبردی مساجد قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه لازم است در شهرک شهید سلیمانی اراک به عنوان منطقه و قطب مسکونی، یک باب مسجد ساخته شود، خاطرنشان کرد: ساخت این مسجد سبب می شود تا نیاز ساکنان این منطقه به فضای معنوی و الهی تامین شود.

آیت‌الله دری نجف آبادی در ادامه تاکید کرد: ساخت مسجد در کنار طرح اقدام ملی مسکن با ۸ هزار واحد مسکونی در دستور کار اداره‌کل راه و شهرسازی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه، مسجد اولین محور در شهرهای اسلامی است، اظهار کرد: شهرهای مسجد محور باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: حضرت رسول اکرم(ص) در ورود به مدینه در اولین اقدام، مسجد تاسیس کردند و ما نیز باید ادامه دهنده راه ایشان باشیم و به جذب جوانان به مساجد کمک کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1726602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha