به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، علیرضا نوروزی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی، ظهر امروز، (22 مهرماه) در دیدار با جهانگیر اسلام پرست، رییس سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان غربی، گفت: بسیج رسانه به عنوان کاتالیزور عمل کند و جاهای خالی را پر کند.
وی افزود: در جشنواره ابوذر باید کل مطبوعات استان که فعال هستند، درگیر شوند و مختصص به طیف خاصی نباشد.
نوروزی با بیان اینکه اداره کل ارشاد نیز با تمام توان در خدمت سازمان بسیج رسانه است، گفت: در حوزه جهاد تببین هرکاری انجام بدیم باز هم کم است.
تشکیل جبهه واحد رسانه های انقلاب اسلامی یکی از رسالت های بسیج رسانه است
جهانگیر اسلام پرست، رییس سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان غربی نیز در این دیدار تشکیل جبهه واحد رسانه های انقلاب اسلامی را یکی از رسالت های بسیج رسانه دانست و گفت: به دنبال این هستیم که دفاتر شهرستانی بسیج رسانه را در استان آذربایجان غربی فعال کنیم.
وی با بیان اینکه تشکیل قرارگاه جهاد تبیین اصحاب رسانه از رویکردهای جدید این سازمان به شمار میرود، بیان کرد: هدف تقویت نگاه امیدآفرینی و ایجاد نشاط در جامعه بوده و در این راستا برگزاری جشنوارههای رسانه امید و ابوذر در اولویت برنامه ها است.
رییس سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان غربی گفت: امسال پنجمین دوره جشنواره ابوذر را برگزار خواهیم کرد و دریافت آثار از مهرماه آغاز شده و تا آخر آذرماه سالجاری ادامه خواهد داشت و تا به امروز 10 ارگان قول همکاری در این جشنواره را دادند.
وی شعارسال، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، دست آوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه های اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده و فرزند آوری و سبک زندگی ایران اسلامی را از جمله محورهای جشنواره ابوذر عنوان کرد و گفت: پنجمین جشنواره ابوذر پاییز امسال در ارومیه برگزار خواهد شد.
اسلام پرست افزود: همچنین برگزاری اردوی «راهیان پیشرفت» در راستای امیدآفرینی را از دیگر برنامه های بسیج رسانه استان عنوان کرد.
رییس سازمان بسیج استان آذربایجان غربی در پایان سخنان خود بیان کرد: جنگ، جنگ رسانه ای است و به ابزارهای جنگ رسانه ای خودمان را مسلح کنیم و موضوع روایت اول مهم است.
همگرایی، بزرگترین مشکل حوزه رسانه است
یوسف پیربداقی، رییس خانه مطبوعات استان اذربایجان غربی نیز در این دیدار گفت: همگرایی، بزرگترین مشکل حوزه رسانه است و تا زمانی که همگرایی جای خود را بین رسانه پیدا نکند و پیرو قاعده اخلاقی و اجتماعی نباشد، به هدف خود نخواهیم رسید.
وی افزود: سنگ بنای رسانه این است که در مورد موضوعات اجتماعی و ملی بحث کرده و در این راستا واگرایی را باید کم کنیم.
پیربداقی گفت: در فضای مجازی باید به صورت حرفه ای و اخلاق مدارتر فعالیت کنیم و در این زمینه هم نیازمند مطالعه هستیم.
نظر شما