به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام یونس مهدوی نیا، در جلسه شورای نهادهای حوزوی استان لرستان اظهار داشت: برای تحقق نظارت عمومی در جامعه باید ابتدا فریضتین امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شده و نشر و گسترش یابد.
مدیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان با بیان اینکه بخشی از انتشار فرهنگ توسط طلاب صورت می گیرد، افزود: حوزه های علمیه لازم است با برنامه ریزی در این زمینه تلاش کنند.
وی با اشاره به نقش همکاری فرهنگی_ تبلیغی حوزه های علمیه در گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در بین طلاب و خانواده های آنان، ادامه داد: تلاش های مدیریت حوزه های علمیه استان لرستان در این زمینه جای تقدیر و تشکر دارد.
اجرای طرح ۴۰ منبر، ۴۰ مسجد در استان لرستان
حجت الاسلام مهدوی نیا، با اشاره به برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان در راستای ترویج و نهادینه سازی فریضتین امر به معروف و نهی از منکر، افزود: طرح عملیاتی ۴۰ منبر، ۴۰ مسجد با موضوع فریضتین امر به معروف و نهی از منکر از برنامه های در حال اجرای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان است.
وی با اشاره به شبهات دشمنان در حوزه امر به معروف و نهی از منکر ، ادامه داد: طرح ۴۰ منبر، ۴۰ مسجد گامی برای گفتمان سازی فریضتین در جامعه است.
حجت الاسلام مهدوی نیا، با بیان اینکه طلاب و روحانیون ظرفیت بزرگی حوزه های آموزشی و فرهنگی هستند، افزود: زمینه برای حضور روحانیون و طلاب استان در شبکه مربیان امر به معروف و نهی از منکر فراهم است.
وی ادامه داد: در این راستا دوره های آموزشی تخصصی تربیت مربی در حوزه های طلاب برادر و خواهر فراهم است و افرادی که این در این دوره های آموزشی را با موفقیت بگذارنند، به شبکه مربیان ستاد راه می یابند.
مطالبه گری باید همراه با عقلانیت و مطالعه باشد
مدیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان با اشاره به اینکه طلاب خواهر و برادر باید مطالبه گر باشند، افزود: هر مطالبه گر ی باید همراه با مطالعه و عقلانیت باشد.
حجت الاسلام مهدوی نیا خاطرنشان کرد: در استان لرستان نزدیک به ۱۶۰ گروه مطالبه گری تشکیل شده است که مسائل عرصه های مختلف چون، اقتصادی، محیط زیست، جهاد کشاورزی و.... را پی گیری می کنند.
نظر شما