به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «محمدتقی محمدیان» در کارگاه آموزشی کارشناسان فرهنگیهنری و آموزش ستادهای استانی کانونهای مساجد به میزبانی اصفهان اظهارداشت: ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور در سیر دهه های گذشته در انجام ماموریت های خود دچار آسیب هایی شده بود که در دوره مدیریت جدید این نهاد موضوع بررسی و سند تحولی آن پس از آسیب شناسی تدوین شد.
مدیرکل امور استانهای ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه مسیر اصلی را اساسنامه کانون ها روشن می سازد، افزود: تصمیمات سلیقه ای مسئولان ارشد ستاد و کارشناسان به ماموریت اصلی کانون مساجد آسیب می زند که نباید وظایف اصلی فراموش شود.
وی با بیان اینکه هویت آفرینی، جریان سازی و شبکه سازی در برنامه های جدید ستاد اولویت کاری دارد، ادامه داد: بر اساس هویت اصلی کانون ها جریان سازی و فعالیت شبکه سازی آن انجام خواهد شد و این نهاد به جایگاه واقعی خود خواهد رسید.
محمدیان با اشاره به اینکه کانون های مساجد در برهه ای از زمان جریان ساز بودند، تصریح کرد: توجه به ماموریت اصلی این مراکز و تربیت و رشد اعضا باعث شده بود تا بچه های مسجد در حوزه های فرهنگی نقش اساسی داشته باشند اما دوری از ماموریت های اصلی و بی توجهی به آن رنگ و بوی این مراکز را کم کرد.
وی اضافه کرد: برای تقویت جریان سازی فرهنگی نیاز به فعالیت های آموزشی و توانمندسازی داریم که در این دوره به این اصل توجه شده و تنها متوجه اعضا کانون نخواهد بود بلکه ارکان اجرایی یک مرکز و ستادهای استانی نیز از آن بهره مند می شوند.
لزوم نقش آفرینی کارشناسان استانی در توسعه فعالیت های کانون ها
رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه ستادهای استانی نقش مهمی در پیشرفت کار و ماموریت ها دارند، گفت: حضور میدانی کارشناسان و راهبری موضوعات و رفع نیازها، همگرایی و هم افزایی بین کارکنان ستاد، تدوین برنامه های بومی و محلی و هدایت طرح های ابلاغی ستاد مرکزی از مهمترین وظایف ستادهای استانی کانون های مساجد است.
وی ادامه داد: ستادهای استانی کانون های مساجد باید متناسب با نیاز و شرایط هر منطقه طرح پیشنهاد بدهند و منتظر ابلاغ طرح از تهران نباشند که این موضوع به خلاقیت و شناخت نیازها منجر خواهد شد.
محمدیان با انتقاد از نگرش کار معطوف به بودجه، اظهارداشت: کار فرهنگی نیازمند بودجه هست اما نباید کار متوقف در این حوزه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: چنین تصوری مانع از فعالیت و ارائه طرح و تعاملات برای درآمدزایی و تامین مالی خواهد شد و حرکت های فرهنگی را متوقف می سازد.
مدیرکل امور هماهنگی امور ستادی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور یادآورشد: کارشناسان و مسئولان ستادهای هماهنگی کانون های مساجد باید رفع مانع و هم افزایی برای این مراکز در شهرها و روستاهای تحت پوشش خود انجام دهند تا مدیر و تیم اجرایی کانون بتواند به راحتی فعالیت کند.
نظر شما