به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، موسی جوینده امروز (۷ آبان) در کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی اظهار داشت: امسال اولین سالی بود که وارد هوای گرم شدید شدیم و باید از همه ظرفیت ها استفاده می کردیم تا این هوای گرم طاقت فرسا را پشت سر بگذاریم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی در ادامه گفت: امسال یکی از شاخص ترین برنامه های ما ایجاد دو درمانگاه با کمک هلال احمر استان بود و با همه مشکلات کمترین آسیب ها را شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه یکی از ضرورتی ترین امکانات بحث تامین آب است، افزود: ۱۰ سال به صورت متوالی با گرمای هوا در اربعین حسینی رو به رو خواهیم بود و امسال توانستیم تمامی آب مورد نیاز زائران را در قالب آب بسته بندی تامین کنیم و حدود ۶۵ دستگاه تریلی آب را مدیریت کردیم.
جوینده ادامه داد: در بحث تامین یخ مورد نیاز دچار مشکل جدی هستیم و هنوز نتوانسته ایم آن را مدیریت کنیم و امسال در سایت خراسان جنوبی هر روز ۸۰۰ قالب یخ تهیه می کردیم و جز گران ترین محصولات در عراق محسوب می شود و در بحث سردخانه به شدت آسیب پذیر بودیم و نقاط ضعفی است که باید برطرف شود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با اشاره به تغییر یافتن مرزهای ورود مردم خراسان جنوبی به عراق گفت: امسال مثل دیگر شهرهای زیارتی از همان ابتدا یعنی چهارم صفر شاهد حضور زائران اربعین حسینی در سایت خراسان جنوبی واقع در شهر کاظمین بودیم.
وی در ادامه بیان کرد: بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار زائر حسینی روزانه در سایت خراسان جنوبی حضور پیدا می کردند که پذیرایی و اسکان داده می شدند و این میزان قابل توجه بوده است و درخواست داریم تا از هم اکنون تدبیری اندیشیده شود تا سال آینده از ظرفیت های مورد نیاز بهره مند شویم.
جوینده با بیان اینکه بحث تامین سیستم های برودتی مورد توجه قرار گیرد، گفت: یکی از ضعف های بزرگ ما امسال بحث تامین فضا برای آشپزی بود که امیدواریم محیط بهداشتی سالم و کافی تامین شود تا بهترین امکانات را برای زائران فراهم کنیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی در پایان عنوان داشت: امسال ۲۰ هزار مترمربع فضای مسقف را اجرایی کردیم که کار بی بدیلی بود و این فضا توانست بسیاری از مشکلات را کاهش دهد و امسال در تامین امکانات زیستی مشکلات کمتری داشتیم.
نظر شما