رسانه‌های غربی با تبلیغات گمراه کننده به افزایش خشونت اسرائیل در غزه دامن می‌زنند

استاد مطالعات رسانه در دانشگاه فوردهام ایالات متحده آمریکا رسانه های غربی را متهم کرد که با ارائه تبلیغات گمراه کننده، به آنچه اسرائیل در غزه انجام می دهد، کمک می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، رابین اندرسن، استاد مطالعات رسانه در دانشگاه فوردهام ایالات متحده آمریکا در مصاحبه ای اختصاصی با الجزیره مباشر گفت: رسانه‌های غربی تبلیغات گمراه کننده علیه جنبش حماس را ترویج می کنند و نه تنها تلاشی برای جلوگیری از «نسل کشی» انجام نمی‌دهند، بلکه در پوشش اخبار خود از زبان گمراه کننده استفاده می‌کنند.

وی افزود: از آغاز پوشش خبری تحولات غزه، صحنه‌هایی از گریه کودکان و زنان اسرائیلی به طور مکرر پخش شده است که روشی بسیار جالب برای توصیف وقایع است و آنها را با بافت تاریخی وقایع در هم آمیخته است.

رابین اندرسن همچنین تبلیغات رسانه‌های آمریکایی علیه حماس را به تبلیغات علیه نازیسم در طول جنگ جهانی دوم تشبیه کرد و گفت: ارائه این تصویر به این شکل «آغاز آماده سازی برای توجیه خشونت گسترده خود در غزه» بود.

وی به تبلیغات گمراه کننده رسانه‌های معروف آمریکایی و انگلیسی مانند فاکس نیوز، سی ان ان، تایمز لندن و فایننشال تایمز در مورد سر بریدن 40 کودک اسرائیلی توسط حماس اشاره کرد و گفت: منبع این خبر دروغین یک سرباز اسرائیلی و شهرک نشین متعصب به نام «دیوید بن زیون» بود که رسانه‌ها را علیه فلسطینی‌ها تحریک کرد و آنها را به عنوان «حیواناتی که باید نابود شوند» توصیف کرد.

رابین اندرسن در ادامه به  وجود «لیست سیاه» مخفی ای اشاره کرد که محققانی را که از اسرائیل انتقاد می‌کردند، با هدف مجازات آنها را رصد می‌کردند. در واقع این گروه با نام «ماموریت قناری» در سال 2014 تأسیس شد که مأموریت آن ردیابی اساتید و دانشجویانی بود که با فلسطین همدردی می‌کردند و آنها را در معرض حمله و انتقاد قرار می‌دادند و کمپین‌هایی را علیه آنها با هدف اخراج و محرومیت از اشتغال در مؤسسات خصوصی راه اندازی می‌کردند.

استاد مطالعات رسانه در دانشگاه فوردهام ایالات متحده آمریکا در ادامه به اخراج کیتی هلپرین، گوینده خبری آمریکایی اشاره کرد و گفت: وی پس از نقل قول سازمان‌های حقوق بشری که اشغالگران را رژیم آپارتاید توصیف کرده بود، از شغل خود در کانال هیل در واشنگتن اخراج شد.

وی افزود: «ام اس ان بی سی» همچنین سه گوینده مسلمان را از ارائه اخبار منع کرد و حتی زمانی که این شبکه سعی کرد یک پیشینه تاریخی برای درگیری فراهم کند، فاکس نیوز آن را به دشمنی با اسرائیل متهم کرد.

روبین همچنین خاطرنشان کرد: نیویورک تایمز زمانی که خبرنگاری را که برای آن از غزه کار می‌کرد، اخراج کرد و این اقدام به خاطر فشار یک گروه اسرائیلی صورت گرفت.

رابین در مورد چشم انداز آزادی بیان در غرب گفت: سرویس های امنیتی بر آنچه در اینترنت و رسانه های اجتماعی منتشر می‌شود، نظارت و رصد می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: پنتاگون، وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا همچنین 500 میلیون دلار برای امنیت سایبری هزینه کرده و برای توسعه توانایی های خود در زمینه اطلاعات با گوگل وارد همکاری شده است.

کد خبر 1731419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha