به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: از اراک، با تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی دشمنان امروز بیش از هر زمان دیگری به اهمیت کار فرهنگی پی می بریم و این مهم در دستور کار همگان قرار گرفته است.
رهبر معظم انقلاب نیز بارها در سخنان خود به اهمیت کار فرهنگی و جهاد تبیین پرداخته است که این سخنان رهبر انقلاب سرلوحه کار و فعالیت بسیاری از فعالان فرهنگی قرار گرفته است.
کانون های فرهنگی هنری مساجد، مجموعه های فرهنگی، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری، سازمان تبلیغات و بسیاری از دستگاه های فرهنگی در این راستا مشغول به فعالیت هستند، اما در کنار اینها شاهد فعالیت های فرهنگی خودجوش و مردی نیز هستیم که فعالان فرهنگی آتش به اختیار و در لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری وارد میدان شده اند.
خانم مریم خدادادی از فعالان فرهنگی و کنشگر عفاف و حجاب از بانوان اراکی است که سال ها در این عرصه و با دست خالی ولی ایده های بکر و جذاب اقدام به فعالیت به ویژه در حوزه بانوان و دختران جوان کرده است.
مریم خدادادی با اشاره به برگزاری برنامه دورهمی دخترونه «بارانی ها» در اراک، به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: دوره همی دخترانه با هدف ایجاد جذابیت برای جذب و گرایش جوانان به فعالیت های فرهنگی و دینی برگزار می شود.
این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه بیش از پنج سال است که در این زمینه فعالیت دارد، افزود: خوشبختانه برنامه های ما با استقبال گسترده خانواده های اراکی روبرو شده و این دورهمی ها به صورتی ماهانه و فصلی در مناطق مختلف شهر اراک برگزار می شود.
وی در خصوص تعداد افراد شرکت کننده در این دورهمی بیان کرد: تعداد افراد در این برنامه ها بنا به شرایط و موضوع دورهمی و همچنین جامعه هدف آن موضوع متغیر است.
این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه دورهمی ها به دو صورت خانوادگی و دخترانه برگزار می شود، اظهار کرد: دورهمی خانوادگی گاهی به ۲۰۰ نفر هم میرسه و تعداد کودکان هم تا ۱۵۰ نفر می رسد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر در مناطق محروم و حاشیه ای شهر در حال فعالیت فرهنگی هستیم، گفت: در حال پیگیری برای برگزاری این دورهمی ها مخصوصا برای نوجوانان هستیم.
جذب و اعتماد سازی در بین جوانان از اهداف دورهمی دخترونه در اراک
خدادادی در ادامه با بیان اینکه این دورهمی ها با هدف جذب و اعتماد سازی و آموزشهای ضروری مثل خداشناسی احکام، هنری، خانوادگی و اعتماد سازی از طریق اجرای برنامه های شاد، جذاب، بازی وکتاب خوانی و... برگزار می شود، ادامه داد: برپایی نمایشگاه زنان توانمند برای خانواده های قشر ضعیف و زنان سرپرست خانوار از دیگر برنامه های ما است.
وی همچنین به اجرای دوره های نهج البلاغه خوانی نیز اشاره کرد و گفت: برای نهجالبلاغه هم حدود ۵۰ نقطه اراک، مدیران درحال برگزاری جلسات هستند.
خدادادی ادامه داد: خوشبختانه با جلساتی که با مسئول ستاد غدیر داشتیم، قرارشده در مصلی بیت المقدس اراک برنامه همگانی نهجالبلاغه خوانی انجام بشود.
وی با اشاره به فعالیت گسترده خود در حوزه فرهنگی، ادامه داد: متأسفانه ما از حمایت مسئولان فرهنگی بهره مند نیستیم.
جهاد تبیین در دستور کار فعالان فرهنگی
این فعال فرهنگی اظهار داشت: بنده باتوجه به اوامر امام خامنه ای ،جهاد تبیین رو درپیش گرفتم وآتش به اختیار وارد میدان شدم ولی برای یک بنر برای یک هدیه و...به همه روانداختم ،دائم وعده و وعید میدهند ودریغ ازیک حمایت.
وی با بیان اینکه هزینه ها رو یا ازجیب میدهم یا گاهی بانذرهای فرهنگی خود خانواده فعالیت ها را برگزار می کنیم، ادامه داد: اجرای فعالیت فرهنگی نیازمند همدلی و همراهی همگانی است و در این روز ها که با توطئه و شبیخون فرهنگی دشمنان روبرو هستیم باید بیش از پیش به این مهم بپردازیم.
وی بر حمایت شهرداری که منبع بودجه فرهنگی دارد، اشاره کرد و گفت: بسیاری از مسئولان فرهنگی از فعالیت بنده باخبره ولی اقدامی نمیکنند، این کارها باید توسط خود شهرداری ها و دستگاه های فرهنگی انجام شود، ماکوتاهی اونها رو جبران میکنیم ولی نیازبه حمایت داریم.
نظر شما