راه‌اندازی پایانه صادراتی انار ساوه/ دومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه برگزار شد

مخلص الائمه با اشاره به اینکه راه اندازی پایانه صادراتی انار ساوه در دستور کار قرار دارد گفت: شهرستان ساوه دومین کانون صنعت استان و قطب تولیدات و صنعت غیرنفتی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، فرزاد مخلص الائمه امروز در آیین افتتاحیه دومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه، با اشاره به اینکه راه اندازی پایانه صادراتی انار ساوه در دستور کار قرار گرفته است، گفت: انار یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های اقتصادی و فرهنگی شهرستان ساوه است و این شهرستان رتبه اول تولید انار کشور و جایگاه مهمی را در تولید انار جهان در اختیار دارد.

استاندار استان مرکزی با بیان اینکه این استان به عنوان یک استان صنعتی شناخته می‌شود، افزود: صنعتی بودن استان مرکزی به این دلیل است که عمده صنایع اصیل و سنگین کشور ابتدا در استان مرکزی ایجاد شده اند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته استان مرکزی رتبه اول تنوع تولیدات صنعتی را به خود اختصاص داد، ادامه داد: شهرستان ساوه دومین کانون صنعت استان و قطب تولیدات و صنعت غیرنفتی است.

این مقام ارشد استان همچنین با بیان اینکه استان مرکزی همان قدر که در حوزه صنعت پیشران بوده در حوزه کشاورزی هم توفیقاتی دارد، گفت: این استان دارای رتبه‌های خوبی در تولید پسته، انگور و انار به عنوان گل سر سبد محصولات کشاورزی است.

استاندار استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در حوزه فرآوری و نگهداری محصولات کشاورزی نیز بیان کرد: در این راستا تعدادی سردخانه به ظرفیت شهرستان ساوه اضافه شد و یکی از بزرگترین و پیشرفته‌ترین سردخانه‌های کشور که ظرف ۱۸ ماه ساخته شد در اردیبهشت ماه سال جاری در ساوه به بهره‌برداری رسید.

این مقام ارشد استان با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم تا پایانه صادراتی انار را در ساوه بهره‌برداری کنیم، اظهار کرد: استان مرکزی از استان‌های پرتردد کشور است و برنامه‌هایی برای افزایش ظرفیت گردشگری استان به خصوص در شهرستان ساوه مدنظر است.

کد خبر 1732263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha