زیارت ائمه اطهار(ع) عنایتی از سوی ایشان است/مراقب تهدیدهای فضای مجازی باشیم

حجت الاسلام ولمسلمین دانشمند در مراسم عزاداری شب رحلت حضرت موسی مبرقع(ع) گفت: گریه برای امام حسین(ع) یک توفیق بی‌نظیر از سمت ایشان برای محبان است و اگر ما به زیارت امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و ائمه اطهار(ع) مشرف می‌شویم نشان از عنایت این بزرگواران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دانشمند شب گذشته در مراسم عزاداری شب رحلت حضرت موسی مبرقع(ع) که با حضور پرشور مردم در این آستان مقدس برگزار شد، با تاکید بر اینکه انسان میان باطل یا درست، حق انتخاب دارد، گفت: اگر نتوانیم حق را از باطل تشخیص دهیم دچار انحراف و گمراهی می‌شویم و در دنیا و آخرت خسران خواهیم دید.

وی با بیان اینکه اگر ما در راه حق قرار گیریم می‌توانیم در جامعه اثرگذار باشیم، عنوان کرد: ژن، خانواده، رفیق و محیط در زندگی ما تاثیرگذار هستند اما اگر ما حرف خدا را قبول داشته باشیم که در قرآن می‌فرماید « وَأَن لَیسَ لِلإِنسانِ إِلّا ما سَعی»، به این موضوع هم باور خواهیم داشت که آینده و حال آدمی در اختیار خودش است و بر اساس توانش می‌تواند به سعادت در دنیا و آخرت برسد.

این سخنران مذهبی عنوان کرد: قرآن می‌فرماید در روز قیامت برخی مشکلات را به شیطان ربط می‌دهند و می‌گویند شیطان ما را گول زده است درحالی‌که در درگاه الهی این بهانه‌ها قابل پذیرش نیست.

وی تصریح کرد: دادگاه الهی جایی برای به حاشیه رفتن نیست و در آنجا خداوند متعال با حقانیت کامل به ما خطاب می‌کند که اشتباه از خود انسان است، انبیای الهی ما را به راه راست هدایت کردند اما این کوتاهی از ما است که در مسیر نادرست حرکت کردیم.

دانشمند عنوان کرد: در تاریخ زیاد داریم که افراد بسیاری در بهترین محیط‌ها بودند اما مسیر و ولی الهی را گم نکردند و ما باید این افراد را الگو و معیار خود قرار دهیم؛ در تاریخ داریم که برخی با وجود اینکه پدر و مادر خوبی هم نداشتند، کتک خوردند اما به اهل‌بیت(ع) جسارت نکردند.

زیارت ائمه اطهار(ع) عنایتی از سوی ایشان است

وی افزود: گریه برای امام حسین(ع) یک توفیق بی‌نظیر از سمت ایشان برای محبان است و اگر ما به زیارت امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و ائمه اطهار(ع) مشرف می‌شویم نشان از عنایت این بزرگواران است.

دانشمند با بیان اینکه خودکرده را تدبیر نیست، تصریح کرد: فردای قیامت توجیحاتی همانند فضای مجازی، ماهواره‌ها و محیط هیچ مشکلی از ما رفع نمی‌کند چراکه ما همیشه مسئول اعمال خودمان هستیم و نمی‌توانیم این اعمال را بر گردن دیگری بیاندازیم.

وی با تاکید بر اینکه سادات و منصوبان به پیغمبر خاتم بیشتر از دیگران باید مراقب رفتار، گفتار و عملکرد خود باشند، عنوان کرد: «کونُوا لَنا زَیْناً وَ لا تَکونُوا عَلَیْنا شَیْناً»؛ این موضوع باید مورد توجه همه محبان اهل‌بیت(ع) باشد تا خدایی نکرده کاری نکنیم که آبروی اهل‌بیت(ع) را ببریم.

دانشمند عنوان کرد: ما بر دشمنان این مرز و بوم که همان آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند لعنت می‌فرستیم اما همه مشکلات کشور ما برسر این‌ها نیست، افرادی که شاید امروز هم مسئول نباشند مسئول گرفتاری مردم هستند، افرادی که رأی آوردند اما به آرای مردم خیانت کردند و درگیر سیاسی بازی شدند و به جای اینکه مشکلات مردم را حل کنند به مشکلات مردم اضافه کردند و این نشان می‌دهد بسیاری از مشکلات ما به داخل برمی‌گردد.

آبروی روحانیت را روحانیت بهتر از هر کسی از بین می‌برد

وی با تاکید بر اینکه اهل‌بیت(ع) هم از خودی‌ها ضربه‌های سنگینی خوردند، خاطرنشان کرد: آبروی روحانیت را روحانیت بهتر از بین می‌برد تا یک فرد مست، آبروی هیأت را هم یک فرد هیأتی بهتر می‌برد تا فرد شراب‌خواری که هیچ کاری به هیأت و مسجد ندارد، برخی به امام صادق(ع) عمو می‌گفتند و شعارشان یا لثارات الحسین بود اما جنایاتی کردند که دشمنان اهل بیت(ع) هم آن کارها را نکردند.

دانشمند خاطرنشان کرد: بسیاری در کوفه پشت سر علی(ع) نماز می‌خواندند اما به اندازه شرق و غرب عالم از ایشان نفرت داشتند، به پست و مقام رسیدن و کسب مال دنیا بد نیست اما بجای فرعون بودن باید خدیجه کبری باشیم و از جایگاه و مال خود برای اسلام هزینه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم که باعث خجالت اهل‌بیت(ع) نشویم، اظهار کرد: امام صادق(ع) به ابوحمزه ثمالی پولی داد و فرمود که «به کوفه و به بازار برو و به شیعیانی که بر سر پول دعوا می‌کنند بگو سر چقدر پول دعوا دارید، آن پول را بده و از دعوای آنان جلوگیری کن»، ابوحمزه به بازار رفت و دید پدر زن و داماد بر سر پول، حرف‌های ناسزای بسیاری بهم می‌زنند، در کوفه‌ای که همه شیعه نبودند این دو شیعه بر سر 400 درهم دعوا می‌کردند، ابوحمزه جلو می‌رود و مانع آنان می‌شود و می‌گوید که امام صادق(ع) این پول را داده است، بعد از اینکه دعوا تمام شد، ابوحمزه جمله امام صادق(ع) را گفتند که «سلام من را به شیعیان برسان و بگو به صورتی عمل نکنید که شیعیان ما را انگشت نما کنند و بگویند این شیعه جعفری است»، شیعه جعفری باید مراقب باشد که نگویند این فرد بی‌حجاب، بی‌دین، بی‌انصاف و بی‌مروت است.

فضای مجازی مرکز زلزله بی‌دینی مردم است

دانشمند فضای مجازی را مرکز زلزله برای بی‌دین کردن مردم دانست و  عنوان کرد: در فضای مجازی فرصت‌های بسیاری وجود دارد اما باید مراقب تهدیدهایی که امروز در این فضا جوانان را گرفتار کرده است باشیم، امروز هم که هوش مصنوعی آمده و صوت و تصویر را جابه جا می‌کنند و برخی هم متاسفانه حرف‌های این فضا را قبول می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه ظاهر همه افراد همانند باطن آنان نیست، مطرح کرد: دین‌داری به عمامه، ریش و نماز نیست و اگر عقل به چشم باشد ما بی‌دین خواهیم شد.

دانشمند با اشاره به داستان حضرت موسی مبرقع(ع) گفت: این آقا را از کاشان بیرون کردند اما زمانی که متوجه شأن و جایگاه ایشان شدند از کار خود پشیمان شدند، فرزند بلافصل امام جواد(ع) 40 سال در قم زندگی کردند و مردم قم هم هر کاری از دستشان برآمد برای پسر پیغمبر انجام دادند و من یقین دارم موسی مبرقع(ع) را بدون کفن در خاک نگذاشتند.

وی ادامه داد: قمی‌هایی که برای دختر موسی بن جعفر(ع) تا چهل خانه، از چهار طرف خانه بی‌بی حضرت معصومه(س) را از مردان خالی کردند قطعا برای موسی مبرقع(ع) هم همه کاری کردند و در احترام به خاندان پیامبر درخشیدند، اما من برای آن فرزند پیغمبر بمیرم که کفن هم بر تن نداشت.

کد خبر 1732303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha